$close

Филтри

Преглед на резултатите

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Минеаполис

Магистратурата е напреднала учебна програма, която може да бъде завършена за около две години, при условие че студентите вече имат бакалавърска степен в подобна област. Студентите могат да придобият магистърска степе… Научете повече

Магистратурата е напреднала учебна програма, която може да бъде завършена за около две години, при условие че студентите вече имат бакалавърска степен в подобна област. Студентите могат да придобият магистърска степен по математика, MSc или MBA в зависимост от настоящите и бъдещите си цели.

Онлайн обучение се отнася до използването на електронни медии и информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в образованието. С онлайн обучението човек има гъвкавост за достъп до образованието си по всяко време и от всяко място те могат да влизат.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Минеаполис е най-големият град в щата Минесота и 48-ма най-големите градове в САЩ. Повече от 50 000 студенти да пребивават в града за целите на обучението. В магистърски програми се класираха номер едно в областта на инженерната химия, психология, приложна математика, с нестопанска цел за управление и консултиране.

Университетите и бизнес училищата в Минеаполис. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Минеаполис тук, и се свържете с тях директно!

Свиване
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
University of Minnesota
Минеаполис, Съединени Американски Щати

Програмата за глобална медицинска индустрия MBA (GMIMBA) се предлага от Училището по мениджмънт в Карлсън и обслужва опитни хора по целия свят, които са настоящи и амбициозни ... +

Програмата за глобална медицинска индустрия MBA (GMIMBA) се предлага от Училището по мениджмънт в Карлсън и обслужва опитни хора по целия свят, които са настоящи и амбициозни мениджъри в медицинската индустрия. -
Магистратура
Редовно
2 години
Английски
Септ. 2022
01 Юни 2022
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение