$close

Филтри

Преглед на резултатите

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Балтимор

След завършване на бакалавърски програми студентите могат да се запишат за магистратура по избрана дисциплина. Магистърските програми са предназначени да подобрят нивото знания в определена област и да помогнат на с… Научете повече

След завършване на бакалавърски програми студентите могат да се запишат за магистратура по избрана дисциплина. Магистърските програми са предназначени да подобрят нивото знания в определена област и да помогнат на студентите да се подготвят за академични и професионални кариери след дипломирането.

Онлайн обучение се отнася до използването на електронни медии и информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в образованието. С онлайн обучението човек има гъвкавост за достъп до образованието си по всяко време и от всяко място те могат да влизат.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Университетът на Мериленд има най-голям брой записани ученици в Балтимор. След това се прикачна от Университета Лойола в Мериленд, Университета в Балтимор и Morgan State University.

Университетите и бизнес училищата в Балтимор. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Балтимор тук, и се свържете с тях директно!

Свиване
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health
САЩ онлайн, Съединени Американски Щати +1 Още

Превърнете страстта си в действие с магистър по обществено здраве от лидера на нацията. Ние определяме стандарта за обществено здраве в глобален мащаб. Магистърът по обществен ... +

Превърнете страстта си в действие с магистър по обществено здраве от лидера на нацията. Ние определяме стандарта за обществено здраве в глобален мащаб. Магистърът по обществено здраве е програма за общообразователна степен. Строгата учебна програма подготвя учениците да станат водещи специалисти в областта на общественото здраве, способни да се справят с настоящите глобални здравни проблеми с мултидисциплинарни, основани на доказателства подходи. По време на програмата студентите взаимодействат с преподаватели по обществено здраве, известни с преподаването, практиката и текущите изследвания по целия свят. В тази разнообразна и съвместна учебна среда студентите учат толкова много един от друг, колкото и от курсовата си работа. -
Магистратура
Редовно
Задочно
11 - 36 месеца
Английски
Юни 2022
Кампус
Онлайн обучение