Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Съединени Американски Щати

Магистърските програми са тип образование, които осигуряват на студентите възможност да станат професионалисти в една избрана от тях област. Разработени за тези, които вече имат степен „бакалавър“, тези програми продължават около две години.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Университетите и бизнес училищата в Съединени Американски Щати. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университети в Съединени Американски Щати и тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Магистър по обществено здраве

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 2 години Август 2019 Съединени Американски Щати San Francisco + още 3

Програмата "Магистър по обществено здраве" подготвя бъдещите лидери в сферата на общественото здравеопазване да се занимават с належащи проблеми на общественото здраве на местно, държавно, национално и световно равнище. MPH насърчава ангажираността на общността, професионалното сътрудничество, базираната на доказателства практика и защитата на общественото здраве. Завършилите придобиват знания и умения за подобряване на здравето на населението, като същевременно идентифицират и оценяват здравните нужди на населението, което не се обслужва в техните общности и по света, като се набляга на превантивните стратегии и практики.

господар на здравеопазването науката

Washburn University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 21 - 42 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Topeka + още 1

Магистърът по здравеопазване (MHS) в мисията за обучение по здравеопазване е да подготви съществуващите здравни специалисти да бъдат ефективни учители и лидери, които са способни да обслужват различни обучаеми в рамките на здравните организации и съюзническите програми за здравно образование.

Магистър по приложна наука в общността базирани програми за здравни грижи в глобалното здраве

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати USA Online

Двегодишна онлайн магистърска програма, която дава на студентите необходимите умения за разработване на устойчиви решения за преодоляване на границите и за подобряване на здравните инициативи в целия свят. Тази програма е насочена към професионалисти, които желаят да работят директно в тази област.

Онлайн магистърска степен по обществено здраве

University of Illinois Springfield
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати USA Online

Общественото здраве е основна функция на съвременното общество. Според думите на Института по медицина "това, което ние като общество обединяваме, за да осигурим условията, в които хората могат да бъдат здрави".

Магистър по инженерство в регулаторната биомедицинска техника

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 3 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Washington + още 1

Магистър по инженерство в регулаторната биомедицинска техника (rBME) е интердисциплинарна програма, предлагана чрез Катедрата по биомедицинско инженерство в партньорство с GW's School of Medicine и Health Sciences.

Магистър по биомедицинско инженерство

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Август 2019 Съединени Американски Щати Hoboken + още 1

Избутайте възможностите на биомедицинските решения със степен, предназначена да задвижва кариерата си.

Магистърска степен по сестрински грижи - Концентрация на администраторски сестри

University of Saint Mary Online
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Септември 2019 Съединени Американски Щати Leavenworth

Персонализирайте вашето онлайн MS в медицинска степен с медицинска сестра с концентрация в медицинската сестра от акредитирания университет на Света Мария. Тази концентрация ще ви даде отличителните знания и знания, подходящи за ръководни и изпълнителни длъжности, както и да ви помогне да определите качеството на грижите в здравните организации. Не се изисква пребиваване.

Магистър по обществено здраве

Purdue University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 24 месеца Август 2019 Съединени Американски Щати West Lafayette

Purdue, CEPH акредитирано онлайн MPH извлича от университетския опит в областта на научните изследвания, за да представи строга учебна програма, която подготвя студентите да разработват и прилагат ефективни програми за обществено здраве в променящия се свят.

Магистър по обществено здраве

Saint Mary's University of Minnesota Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Winona

Мисията на Сейнт Мери да обслужва незадоволеното и подобряващо се благополучие оживява в нашата програма за магистър по обществено здраве. Тази двугодишна, 100% онлайн степен ви подготвя за успех като практикуващ общественото здраве. Ще изпитате учебна програма, разработена от експерти по обществено здраве, научете се директно от инструктори, които практикуват на предните редове на тази област, и извършвате специализирани, задълбочени теренни дейности в среда, в която всъщност можете да служите.

Магистър по здравеопазване - глобално здраве

The University of Scranton Online
Онлайн обучение Задочно обучение 30 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Scranton

Опитайте различни гледни точки за здравеопазването и подобрете уменията си за междукултурна комуникация с CAHME-акредитирания магистър по здравеопазване към Университета на Скрантън със специализация в глобалното здраве.

Магистър по обществено здраве - епидемиологичен фокус

Benedictine University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Lisle

Онлайн магистър по обществено здраве (MPH) на университета бенедиктинци ви предлага гъвкав начин за усъвършенстване на кариерата си, независимо дали в частния или публичния сектор.

Магистър по образование в специалното образование, специализирано в разстройство на аутистичния спектър

George Mason University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 24 месеца Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Fairfax

Онлайн училището в специалното образование, което завършва с дипломиран сертификат за аутистично радиочестотно разстройство, предлагано от университета "Джордж Мастер", предлага разширено проучване за учители и училищни лидери.

MHA в администрацията на здравеопазването - организация на услугите

Utica College Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Август 2019 Съединени Американски Щати Utica

Онлайн MHA в администрацията по здравеопазване предлага области на акцент в акушерските грижи, сервизните организации и администрацията на домове за домашни грижи, чрез приложни казуси, подходящи проекти и интерактивни форуми за обучение. Управление на уменията и организационно лидерство с най-добри практики в грижата за клиентите. Специализацията по сервизна организация подготвя студентите за подобряване на грижите за пациентите и предоставянето на здравни грижи чрез управление на административната страна на здравеопазването.

магистър по публична администрация с акцент в управлението на здравеопазването

Grand Canyon University
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + още 3

Ако желаете да работите в лидерска роля в организация за здравеопазване в публичния сектор, магистърският магистър по публична администрация на Гранд каньонския университет (GCU) с акцент в мениджмънта на здравеопазването предлага начин да получите критически прозрения в тази динамична област.

магистър в традиционната китайска медицина (mstcm)

University of East-West Medicine
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 8 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Sunnyvale + още 1

Университетът на Изток-Запад медицина предлага магистърска програма степен по традиционна китайска медицина. В Университета на Изток-Запад медицина, както традиционната китайска медицина и западни медицински науки се преподават като част от учебния план на програмата.