Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Съединени Американски Щати

Магистърските програми са тип образование, които осигуряват на студентите възможност да станат професионалисти в една избрана от тях област. Разработени за тези, които вече имат степен „бакалавър“, тези програми продължават около две години.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Университетите и бизнес училищата в Съединени Американски Щати. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университети в Съединени Американски Щати и тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Магистър по обществено здраве

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати San Francisco + още 3

Програмата "Магистър по обществено здраве" подготвя бъдещите лидери в сферата на общественото здравеопазване да се занимават с належащи проблеми на общественото здраве на местно, държавно, национално и световно равнище. MPH насърчава ангажираността на общността, професионалното сътрудничество, базираната на доказателства практика и защитата на общественото здраве. Завършилите придобиват знания и умения за подобряване на здравето на населението, като същевременно идентифицират и оценяват здравните нужди на населението, което не се обслужва в техните общности и по света, като се набляга на превантивните стратегии и практики.

господар на здравеопазването науката

Washburn University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 21 - 42 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Topeka + още 1

Магистърът по здравеопазване (MHS) в мисията за обучение по здравеопазване е да подготви съществуващите здравни специалисти да бъдат ефективни учители и лидери, които са способни да обслужват различни обучаеми в рамките на здравните организации и съюзническите програми за здравно образование.

Онлайн магистърска степен по обществено здраве

University of Illinois Springfield
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати USA Online

Общественото здраве е основна функция на съвременното общество. Според думите на Института по медицина "това, което ние като общество обединяваме, за да осигурим условията, в които хората могат да бъдат здрави".

Магистър по приложна наука в областта на безопасността на пациентите и качеството на здравеопазването

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати USA Online

Двегодишна онлайн магистърска програма, предназначена да обучава студентите в трансформативните механизми и базираните на доказателства протоколи, които намаляват вредата, която може да се предотврати, и се подобрят клиничните резултати.

Магистър по инженерство в регулаторната биомедицинска техника

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 3 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Washington + още 1

Магистър по инженерство в регулаторната биомедицинска техника (rBME) е интердисциплинарна програма, предлагана чрез Катедрата по биомедицинско инженерство в партньорство с GW's School of Medicine и Health Sciences.

Магистър по биомедицинско инженерство

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Август 2019 Съединени Американски Щати Hoboken + още 1

Избутайте възможностите на биомедицинските решения със степен, предназначена да задвижва кариерата си.

Магистърска степен по сестрински грижи: Концентрация на педагогически сестри

University of Saint Mary Online
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Септември 2019 Съединени Американски Щати Leavenworth

Персонализирайте вашето онлайн MS в медицинска степен със степен на концентрация в медицинска сестра от акредитирания университет в Света Мария. Тази концентрация помага на амбициозните и ветераните медицински сестри да усъвършенстват своето занаятчийство, да приемат нови умения и да овладеят нови техники и технологии. Не се изисква пребиваване.

Магистър по обществено здраве

Purdue University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 24 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати West Lafayette

Purdue, CEPH акредитирано онлайн MPH извлича от университетския опит в областта на научните изследвания, за да представи строга учебна програма, която подготвя студентите да разработват и прилагат ефективни програми за обществено здраве в променящия се свят.

Магистър по обществено здраве

Saint Mary's University of Minnesota Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Winona

Мисията на Сейнт Мери да обслужва незадоволеното и подобряващо се благополучие оживява в нашата програма за магистър по обществено здраве. Тази двугодишна, 100% онлайн степен ви подготвя за успех като практикуващ общественото здраве. Ще изпитате учебна програма, разработена от експерти по обществено здраве, научете се директно от инструктори, които практикуват на предните редове на тази област, и извършвате специализирани, задълбочени теренни дейности в среда, в която всъщност можете да служите.

Магистър по обществено здраве - управление на здравето и фокусиране на политиката

Benedictine University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Lisle

Онлайн магистър по обществено здраве (MPH) на университета бенедиктинци ви предлага гъвкав начин за усъвършенстване на кариерата си, независимо дали в частния или публичния сектор.

Магистър по здравна администрация

The University of Scranton Online
Онлайн обучение Задочно обучение 30 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Scranton

Възползвайте се от онлайн гъвкавостта и пропуските, съчетани с доказана възвръщаемост на инвестициите чрез нивата на успех при намирането на работа. Онлайн магистър по здравна администрация (MHA) от Университета в Скрантън е една от първите напълно онлайн програми за MHA, акредитирани от Комисията за акредитация на образованието за управление на здравеопазването (CAHME) и предлага две възможности за специализация в здравната информатика и глобалното здраве.

MHA в здравеопазването - Остра грижа

Utica College Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Utica

Онлайн MHA в администрацията на здравеопазването предлага области на акцент в акушерните грижи, сервизните организации и администрацията на старчески дом, чрез приложни казуси, подходящи проекти, оживени дискусии и интерактивни форуми за обучение. Управлявайте уменията си за управление и организационното ръководство с най-добрите практики в грижата и обслужването, насочени към клиентите. Специализацията за остра грижа учи уменията за управление на оценката и лечението на внезапни или неочаквани животозастрашаващи наранявания и заболявания.

магистър по публична администрация с акцент в управлението на здравеопазването

Grand Canyon University
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + още 3

Ако желаете да работите в лидерска роля в организация за здравеопазване в публичния сектор, магистърският магистър по публична администрация на Гранд каньонския университет (GCU) с акцент в мениджмънта на здравеопазването предлага начин да получите критически прозрения в тази динамична област.

Магистър по образование в специалното образование, специализирано в разстройство на аутистичния спектър

George Mason University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 24 месеца Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Fairfax

Онлайн училището в специалното образование, което завършва с дипломиран сертификат за аутистично радиочестотно разстройство, предлагано от университета "Джордж Мастер", предлага разширено проучване за учители и училищни лидери.

Магистър по обществено здраве (MPH)

A.T. Still University, Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 5 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Kirksville + още 1

Тази 100% онлайн програма подготвя завършилите да станат опитни професионалисти в областта на общественото здраве. Фокусът е да се създадат елитни здравни специалисти, които са подготвени и насочени към промяна и водят бъдещето на общественото здраве.