HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Гейнсвил

Магистърските програми са предназначени за студенти, които вече имат степен „бакалавър“. Макар че те могат да отнемат от една до три години обучение, повечето магистърски програми могат да бъдат завършени за около две години.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Gainesville е град с богата история намерени в щата Флорида. Тя е домакин на осмата най-големият университет в отношение на вписването, което е в Университета на Флорида. Още 75 публични институции завърши стабилна система за образование, включително на колегиумите на разположение. Голямо разнообразие от програми се предлагат тук, включително музика и технология.

Университетите и бизнес училищата в Гейнсвил. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Гейнсвил тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Онлайн магистърски програми за медицинска физиология

University of Florida Online
Магистратура
05 Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Онлайн обучение

Онлайн магистърската степен по медицинска физиология и фармакология на Университета на Флорида помага на студентите да придобият широко разбиране за физиологията и фармакологи ...

Научете повече