Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистърската програма позволява на студентите да получат знания и умения за придобиване на висше образование в определена дисциплина, след като завършат бакалавърските курсове. Студентите обикновено завършват магистърска степен за две години, въпреки че продължителността на програмата варира от училище до училище.

Всеки, който иска професионална кариера в здравната индустрия, може да се запита, какво е магистър по фармация? Учениците, които преследват една от тези магистърски степени, научават знанията и уменията, които им е нужна, за да запълнят предписанията и да съветват пациентите. По принцип студентите вземат начални, междинни и напреднали фармакологични теми, включително задълбочена химия. Те обикновено учат за тези теми чрез лекции, лаборатории и съвместни проекти. Студентите често вземат практически упражнения за интензивно лечение, вътрешна медицина, инфекциозни болести, педиатрия или друг вид аптека. Те могат също да напишат основна книга или да участват в чиракуване преди дипломирането.

По време на работа по придобиване на магистърска степен по фармация, участниците в програмата обикновено се научават как да мислят критично, да прилагат научния метод и да планират проекти. Тези умения често помагат на студентите да станат по-добри фармацевти и по-организирани хора. Те обикновено ги подготвят да бъдат наставници в аптечната индустрия.

Определянето на точните разходи за завършване на магистърска степен по фармация може да бъде трудно без конкретна информация от училището за общото обучение и такси. Преди да завършат материята, студентите често решават да обсъждат разходи с служители на програмата, за да разберат по-добре общите разходи.

Тези, които получават магистърска степен по фармация, често планират незабавно да влязат в професионалния свят. След получаване на лицензиите, много от тях работят като фармацевти в болници, клиники, аптеки и други места. Тези, които не работят директно като фармацевти, често се присъединяват към бизнеса като одитори на фармацевтични продукти, фармацевтични доставчици или научни сътрудници. От друга страна, обикновено има място в академичните среди за завършилите магистърски степени, така че някои хора работят като научни сътрудници, преподаватели или учители. Междувременно някои хора остават в училище, като се записват в докторска програма.

Студентите преследват магистърска степен по фармация по различни начини. Някои посещават конвенционални университети, а други посещават класове по онлайн или кореспонденция. За повече информация потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

11 резултата за Pharmacy Filter

Английска дивизия 5,5-годишна магистърска степен по фармация (MPharm)

Medical University of Warsaw – English Division
Кампус Редовно обучение 11 semesters Октомври 2019 Полша Warsaw

Петгодишният курс за бакалавърска фармация води до степента на магистърска степен по фармация (MPharm) и след допълнително 6-месечно предварително обучение в одобрена аптека позволява регистрация като фармацевт в Полша.

По време на една степен по фармация

Department of European Studies “Jean Monnet”
Кампус Редовно обучение 5 years Февруари 2020 Швеция Locarno

Целта на курса на обучение по фармация е да се обучават студенти, бъдещи фармацевти, така че те притежават научната основа и теоретична и практическа подготовка, необходима за незабавна употреба в обществени аптеки и да работи, тъй като експерти на лекарството и на продукти за защита, в тези сектори.

Магистър по фармация в клиничната фармация

AIMST University
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Малайзия Kuala Lumpur Alor Setar

Програмата на магистър по фармация (клинична фармация) в AIMST University е съобразена с цел укрепване на студентите с цел повишаване на уменията им в практиката, основана на доказателства, рационално използване на медикаменти, практически базирани изследвания и предоставяне на първокласни клинични фармацевтични услуги.

магистър-фармацевт (mpharm)

University of Greenwich
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Великобритания London

Програмата MPharm е програма за четири години, който да обединява три взаимосвързани теми: Пациентът, заболяванията и лекарствата за действие; лекар и пациент; лекарствата проектирането и производството.

магистър-фармацевт, фармацевт

Lithuanian University of Health Sciences
Кампус Редовно обучение 5 years Септември 2019 Литва Kaunas

След успешно завършване на програмата, както и получаване на дипломата, учениците могат да работят в публични или болничните аптеки, фармацевтични търговци на едро и доставка компании, лаборатории, извършващи научни фармацевтични изследвания, институции за предоставяне на научни фармацевтични услуги, държавни регулаторни институции или могат да се използват като специалисти в областта на фармацията в болници и други институции, свързани с терапия-наркотици.

Магистър по философия (фармация) (научни изследвания)

Taylor’s University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 6 years Юни 2019 Малайзия Subang Jaya + още 1

Магистърът по философия (фармация) е едногодишна научноизследователска програма, която се предлага както в програми за редовни, така и на непълен работен ден. Нашата магистърска програма по фармация дава на студентите интегрирано широкообхватно изследователско обучение, необходимо за оползотворяване на съвременния напредък в мултидисциплинарните области на аптеките и фармацевтичните науки.

MPharm (Hons) във фармацията

University of Bradford
Кампус Редовно обучение 4 - 5 years Септември 2019 Великобритания Bradford

Нашата новаторска и всепризната степенна програма, предоставена предимно от Team-Based Learning (TBL), е разработена от фармацевти, обучители, студенти и работодатели, за да се гарантира, че ще завърши не само с необходимите знания и умения на дипломиран фармацевт, но също така и с увереност, комуникация, работа в екип и умения за решаване на проблеми, необходими за осигуряване на заетост.

Магистър по фармация

University of Malta
Кампус Редовно обучение 3 semesters Октомври 2019 Малта Valletta

Програмата подпомага студентите да интегрират умения във фармацевтичните науки и фармацевтичната практика, така че да практикуват в широк спектър от условия, включително аптека в общността, болници, фармацевтични административни институции, фармацевтични регулационни науки и фармацевтичната индустрия.

Mpharm в аптека (4 години)

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Кампус Редовно обучение 4 years Септември 2019 Великобритания Birmingham

The MPharm е един от няколко световно известни здравни курсове в Колежа по медицина и стоматология науките. Програмата е проектирана специално за да ви снабди с необходимите умения и фармацевтите знания ще трябва в бъдеще, така че на всеки етап вие ще откриете себе си изпитва реалния живот или симулирани клинични и пациентски ситуации.

Магистърска степен по фармацевтична грижа и фармакотерапия

Universidad San Jorge
Кампус Редовно обучение 1 year Октомври 2019 Испания Zaragoza

Магистърската степен по фармацевтична грижа и фармакотерапия към Universidad San Jorge е ориентирана към практиката и се стреми фармацевтите и другите здравни специалисти да споделят своите специфични възгледи с ясна цел: оптимизиране на фармакотерапията на пациента.

Магистър по фармация практика

International Medical University
Кампус Редовно обучение 18 months Март 2020 Малайзия Kuala Lumpur

Магистърската програма по магистърска степен по фармация (MPP) на IMU предоставя възможност на абсолвентите на аптеките да отговорят на нуждите си от обучение като модерен фармацевти в областта на първичната медицинска помощ. Програмата МПП, предлагана от IMU, е уникална и първа по рода си, предлагана от малайзийска частна институция на местни и международни студенти.