Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистърската степен изисква курс на обучение, който може да бъде завършен, след като студентът е завършил бакалавърска степен. Този вид програма осигурява висше образование за тези, които биха искали да развият своите знания и умения в определена дисциплина.

Какво е магистър по разработване на лекарства? Това е напреднал курс на обучение, който преподава процесите на вземане на лекарства. Курсовете могат да преминат в подробни описания на разработването на лекарства от наблюдаваната нужда до крайния продукт. Магистърската степен в тази област би могла да даде възможност да се запознаете с различните части на процеса на разработване на лекарства. Например една програма може да се съсредоточи върху химията на наркотиците и растителните продукти. Учениците могат да проучват анализа и качествения контрол на тези продукти. Друга програма може да разгледа клиничните изпитвания и стандартите за безопасност, които са в сила за изследване на разработването на лекарства.

Завършилите с магистърска степен по разработване на лекарства могат да се възползват ежедневно от уменията, придобити в експериментирането, комуникацията и здравето. При изучаването на проучвания за разработване на лекарства студентите могат да се научат да бъдат непрекъснато любопитни и методични, докато експериментират, за да намерят най-добрите решения на проблемите. Те често съобщават резултатите, за да научат за по-добро здраве, което може да бъде от полза за ежедневните взаимоотношения.

Обучението по програмата на всеки господар ще се различава според конкретната степен и университета. Учениците трябва да разгледат разходите за конкретна програма, представляваща интерес.

Завършилите магистърска програма за разработване на лекарства могат да продължат да работят на различни работни места. Например, завършил може да стане програмен координатор в ранен център за разработване на лекарства. В тази роля индивидът може да управлява проекти, свързани с клинични изпитвания и производствени планове. Друга възможност за кариера е тази на специалист по безопасност. Тази кариера би могла да означава съставяне на местни, държавни и федерални правила, за да се изпълняват програми за безопасност в една компания. Подобна работа може да бъде и специалист по здравеопазване и безопасност на околната среда. Постигането на магистърска степен допълнително предлага потенциал за кариерно развитие.

Магистърските степени в разработването на лекарства се предлагат в международен и онлайн вид. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

4 резултата за Drug Development Filter

Магистър по аналитична химия за наркотици и натурални продукти

University of Bordeaux
Кампус Редовно обучение 1 year Септември 2019 Франция Bordeaux Pessac Talence + още 2

Тази международна магистърска програма предоставя на студентите теоретични и практически знания в областта на аналитичния контрол на растителните наркотици и здравните продукти.

Магистър по иновативни наркотици

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Кампус Редовно обучение 2 years Септември 2019 Франция Dijon

Международната магистърска програма “Иновативни наркотици” е програма за обучение на високо ниво в областта на иновативните стратегии за диагностични и терапевтични приложения. Студентите, записани в магистърската програма, ще придобият двойно умение в молекулярното изобразяване и във фармацевтичния наноинженеринг.

Магистър по регулиране на лекарствата

University of Copenhagen
Кампус Задочно обучение 2 - 6 years Отворено кандидатстване Дания Copenhagen

Магистър по регулиране на лекарствата е програма за продължаващо обучение, насочена към професионалисти във фармацевтичната индустрия. Приемът изисква минимум две години трудов стаж.

Магистър по развитието на индустриалните лекарства

University of Copenhagen
Кампус Задочно обучение 2 - 6 years Отворено кандидатстване Дания Copenhagen

Магистър по разработване на индустриални лекарства е предназначен да отговори на необходимостта мениджърите да координират много от включените елементи, за да ускорят процеса на разработване на лекарства и да улеснят прехода на кандидат-лекарствата към пазара.