Filter
Магистратура
Литва Kaunas Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистърските програми са тип образование, които осигуряват на студентите възможност да станат професионалисти в една избрана от тях област. Разработени за тези, които вече имат степен „бакалавър“, тези програми продължават около две години.

Фармация се отнася до област на обучение, в която хората се научават как да попълват рецепти и съветват пациентите за това как и кога да приемат лекарства. Тези, които изучават аптеки, могат да отидат да станат аптеки, болнични фармацевти или мениджъри на аптеки.

Литва, официално Република Литва е държава в Северна Европа, най-голямата от трите балтийски държави. Той е разположен на югоизточния бряг на Балтийско море, на изток от Швеция и Дания. Повече от 90% от литовците говорят поне един чужд език, а половината от населението говори на два чужди езика, най-вече руски и английски език.

Каунас е известен с културното си наследство и академична стойност. Образователните институции в града, като Витаутас Магнус университет, литовски университет по здравни науки, и Aleksandras Stulginskis University са овластяване на човешкия капитал с качествено образование от години.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Фармация, Kaunas

Степени
Място
Литва
Kaunas
Тип на обучение
Темпо на обучение
Lithuanian University of Health Sciences

След успешно завършване на програмата, както и получаване на дипломата, учениците могат да работят в публични или болничните аптеки, фармацевтични търговци на едро и дост ... [+]

Магистър по фармация, Фармацевт

Кратка информация за програмата

Вид на проучвания: Интегрирано проучвания Продължителност: 5 години Степен: Магистър по фармация Квалификация: Фармацевт ECTS кредити: 300 учебна програма

Студентите се обучават общообразователните предмети (химия, биология, математика, физика, анатомия, физиология и т.н.) по време на първата и втората академични години. По-късно, по-голямо внимание се отделя на нововъзникващи области в изучаването на аптека: молекулярната биология, биотехнологии, биофармацевтични и Биофармацевтичната. Клиничните аспекти на съвременната фармация са дадени по-силен акцент всяка година. Учебната програма включва 6 месеца на практическо обучение в публичните и болничните аптеки.... [-]

Литва Kaunas
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски