Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Майстор 'степен и е висше образование, които учениците отиват в получаване след получаване бакалавър един лидер степен. Освен че е изискване да продължите към докторска програма, магистратури 'S често позволяват на хората да открият добри възможности за работа в своята област.

Какво е магистър по Pharmaceutical Technology? A Магистър по програма Pharmaceutical Technology учи студентите как да изследва настоящите наркотици и създаване и тестване на нови такива. Курсова често включва статистически данни и системи за качество, как да се прилага клинични изпитвания, напреднала технология и аналитична фармацевтичната технология. Студентите могат да научават за доставка на наркотици в твърди и течни форми и принципи на подаване на лекарство за дозиране. Курсовете могат леко да варират между университетите, но основните компоненти ще останат същите.

A Магистър по Pharmaceutical Technology интересува хората по няколко причини, една от които е възможността за разкриване на пътища за лечение на болестта и да помогнат на хората да живеят по-щастлив живот. Индивидите обикновено научават критично мислене, компютърно програмиране, организация, лидерство и комуникация, всички от които са приложими и в други области на живота. Висшето образование също отваря врати, когато става въпрос да печелите повече пари и да намери по-успешна кариера.

Цената на един магистър във фармацевтичната технология зависи от страната и учене институция. Някои от най-често срещаните фактори, които определят цената включва дължина програма и дали студентите получават финансова помощ.

Тези, които печелят Господар на Pharmaceutical Technology ще намерите те могат да работят за различни сектори на икономиката, които извършват широк спектър от задачи.Завършилите могат да станат фармацевтични изследователи за биотехнологични компании или за държавни съоръжения, или те могат да работят като анализатори на наркотици или фармацевтичните търговски представители.

Курсове за степента са на разположение в ученето институции в международен план. Много програми включват онлайн възможности за подпомагане на студенти, които се нуждаят от гъвкав график. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

 

3 резултата за Фармацевтични технологии Filter

Онлайн магистърска степен по маркетинг Pharmaceutical

CESIF
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Испания Spain Online

Учителят е насочена към завършилите или завършили фармация, медицина, ветеринарна биология, както и всяка друга диплома или степен по сродни области като химия, биохимия и биотехнологиите.

овладеят фармацевтичен биотехнологиите в Улм и Биберах

Hochschule Biberach University Of Applied Science
Кампус Редовно обучение 4 семестри Запитване на информация Германия Biberach Ulm Великобритания London Швеция Zürich + още 5

Въз основа на добра бакалавърска степен по Pharmaceutical Biotechnology, биохимия, биология, с акцент в молекулярната биология или в програми с по същество едно и също съдържание, вие ще проучи в магистърската програма, развитието и продуктово ориентирани формира. Целта на изследването на степен програма с четири семестъра поредна магистърската PBT е квалифициран степен във фармацевтичната биотехнологиите със степен "магистър" ( "магистър"). The "магистър" е ф. а способност е да докторантура.

майстор във фармацевтичната технология

Jordan University of Science and Technology
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Йордания Irbid

The магистърска степен във фармацевтичната технология е издавана от Факултета за проучвания завършил Йордан университет за наука и технологии (точно).