Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

След осигуряване на бакалавърска степен, много хора отиват в преследва магистърска степен в сродна област. A магистърска степен е международно признат академични постижения дава на тези, които завършат това, което често е около две или три години на строги курсова свързана с определена дисциплина.

Само това, което е магистър в Pharmaceutical Анализ? Тази програма е предназначена предимно за хората с съществуващите знания по химия и фармацевтични продукти. Общите части на обучение в тези програми често включват химия, биохимия, фармацевтичната наука и аналитични техники, необходими за успех в областта. Участниците трябва да очакват да научат как точно да се измери и тълкуване на данни, и те също ще преразгледа как да използвате формули и провеждане на научни изследвания, както в класната стая и настройки в областта. Някои Магистър по програми Pharmaceutical Анализ подчертават също управление, тъй като се отнася до фармацевтичната индустрия.

Получатели магистърски често са наети преди професионалното си конкуренти с бакалавърска или асоциирани градуса, а те също са обикновено в състояние да осигурят по-високи заплати. A магистърска степен също е предпоставка за преподаване в повечето колежи и университети.

Разходи за обучение варират от един фармацевтичен анализ програма в друга, поради критерии като когато училището предлага курс се намира и колко популярен конкретна програма се окаже. Службата за прием във всяко училище е голям ресурс за точни и актуални цени за обучение и свързаната с тях информация.

Много възпитаници на фармацевтични програми за анализ продължат да работят в регулаторните въпроси, за осигуряване на качеството или за свързани мощности. Други работят в рамките на химични, биохимични или фармацевтичната промишленост, а някои приемат управленски роли в рамките на тези сектори.Други все още учат една тема, фармацевтичната, свързани с най-високо училище или колеж ниво, че част от специалистите се върнат в училище, за да започне да работи към докторантура.

Много училища по целия свят предлагат програми онлайн анализ магистърски фармацевтична степен, а много от тези програми са описани по-подробно в нашата база данни. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

 

2 резултата за Фармацевтичен анализ Filter

Masters в нови професионални предизвикателства за фармацевтичната

Escuela Europea de Salud
Онлайн обучение Задочно обучение 1500 часове Септември 2019 Испания Madrid

Обучението ще се проведе изцяло в режим на разстояние, като даде на студента на материала публикуван в книгата формат (IFBN на Министерството на културата, персонализирана книга) и в PDF формат в флаш устройство с таблет или лаптоп (избор) и оценка ще бъде включен платформа, за да отрази ефекта от взаимодействието между учител-ученик / а, които са отразени в ...

магистър по фармацевтичен анализ

China Pharmaceutical University
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Китай Nanjing Shanghai + още 1

Pharmaceutical анализ е изследване на състав, имущество, контрол на качеството, осигуряване на качеството и биомедицински характеристики на естествени, химически и фармацевтични продукти (лекарства биоинженерство) в прости или сложни матрици с акцент върху разделяне науки.