HEALTHCARESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистратурите са напреднали академични програми, които се предлагат в много различни области на изследвания. Магистърските програми обикновено могат да бъдат завършени за около две или три години. В зависимост от училището те дори могат да бъдат придобити онлайн.

Фармацевтичният анализ е научно-базирана програма, която се фокусира върху качествения контрол на химичните съединения, особено тези, свързани с фармацевтичните продукти. Тази област на обучение е полезна за лица, които желаят да работят в лаборатории за научноизследователска и развойна дейност и регулаторни агенции.

Министерството на образованието работи образование в Китай. Правителството често осигурява частично финансиране за висшето образование в техническите и държавните университети. Китайското правителство също така разработи учебен план, който позволява на тези ученици с професионални умения, за да подхранват своите таланти.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Фармацевтичен анализ, Китай Filter

магистър по фармацевтичен анализ

China Pharmaceutical University
Магистратура
Септ. 2020
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Pharmaceutical анализ е изследване на състав, имущество, контрол на качеството, осигуряване на качеството и биомедицински характеристики на естествени, химически и фармацевтич ...

Научете повече