Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Получаването на магистърска степен дава възможност на учениците да получат по-нататъшно обучение, необходими за работа в избраната от тях област. Тази степен често може да позволи на индивида да проучат специфични концентрации, или да вземе по-общ подход.

Какво е магистър по фармакология? Студентите, приети през тази програма ще минават през строг обучение както в класната стая и в областта, за да се разбере по-добре изследване, създаване и управление на различни медицински медикаменти. A магистърска степен по фармакология обхваща широк кръг от теми и обучение в тази специалност може да включва химия и различните компоненти на лекарства, фармацевтични продукти, как да оформят секторите на публични и частни здравни, и как да се тестват лекарства за целите на проверка на автентичността и безопасността.

Основната причина, че един студент преследва магистърска степен по фармакология е да се постигне по-добро разбиране на различни фармацевтични продукти и тяхната употреба.Тази допълнителна подготовка може да отвори много врати за студенти преследват кариера в фармакология.

Точната цена на тази програма ще варира в зависимост от институцията. Обикновено, завършването на тази степен може да отнеме от две до четири години.

До получаване на магистърска степен по фармакология, учениците са се отварят за много нови и печеливши възможности за работа. Потенциални кариери за онези, които държат тази степен включват научни изследвания и разработване на лекарства, на въздействието на различни лекарства, производството и дистрибуцията на фармацевтични продукти, както и кариери, които се фокусират върху нововъзникващите технологии, които играят важна роля в фармакологични процедури на околната среда.

Има много университети и висши учебни заведения, които предлагат магистърска степен по фармакология. Студентите могат да избират да учат стриктно в класната стая или вземат на лаборатория опит, както добре.Онлайн курсове са достъпни за студенти с ограничена наличност. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

4 резултата за Фармакология Filter

магистър по фармакология

China Pharmaceutical University
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Китай Nanjing Shanghai + още 1

Китай фармацевтичен университет разполага с една от най-ранните докторските програми на фармакологията в Китай. Програмата за докторанти за магистърска степен започна още през 1982 г., както и че за Ph.D. степен започва през 1990 година.

магистърска степен по приложна химия и фармакология

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Испания Castellón de la Plana

The Магистър по приложна химия и фармакологични позволи на студентите да специализират по приложна химия и, в зависимост от избраните от избираемите предмети, да се постигне по-висока степен на компетентност в медицинската химия, индустриална химия или усъвършенствани материали.

Магистър по Drug Discovery и безопасност

Vrije Universiteit Amsterdam
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Холандия Amsterdam

В магистърската програма в Drug Discovery и безопасност, ще се разгледа взаимодействието между молекулите и човешкото тяло от различни гледни точки ...

Магистър по фармакология

Tulane University - Biomedical Sciences Graduate Program (School of Medicine)
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Съединени Американски Щати New Orleans

Една година пост-бакалавърска програма, водеща до магистърска степен по фармакология, предназначена за тези, които се интересуват от подобряване на техните пълномощия, за да получат достъп до медицинско или стоматологично училище.