HEALTHCARESTUDIES

Find law schools and universities in Русия offering law degrees

Магистърските програми са предназначени за студенти, които вече имат степен „бакалавър“. Макар че те могат да отнемат от една до три години обучение, повечето магистърски програми могат да бъдат завършени за около две години.

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Law schools and universities for law degrees Русия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Русия here.

Резултати Filter

Магистър по когнитивна невронаука

Ural Federal University
Магистратура
01 Септ. 2021
<
Редовно
<
2 години
01 Окт. 2021
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Магистърската програма „Когнитивна невронаука” има за цел да подготви висококвалифицирани специалисти в областта на изучаване на мозъка и когнитивните процеси. Програмата вклю ...

Научете повече

Магистър по физикална терапия

Buryat State University
Магистратура
Септ. 2021
<
Редовно
<
6 години
Руски
Кампус

Програма за специалист «Физическа терапия» е включена в списъка на най-добрите програми в Buryat State University в Buryat State University и се изпълнява, като се вземат пред ...

Научете повече