Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Придобиването на бакалавърска степен дава на индивидите стабилна основа в определена академична област. Тези, които преследват магистърски степени, придобиват знания на ниво експерт по избрания от тях предмет. Макар че обикновено отнема около две години, за да завърши магистърска програма, продължителността на курса варира в зависимост от различни фактори.

Всеки, който е наблюдавал експлозията в здравеопазването по света, вероятно е се чудил какво е магистър в Allied Healthcare? Лекарите и медицинските сестри не са единствените професионалисти, които помагат при лечението на заболяванията. Вместо това има широка мрежа от хора, които помагат при диагностицирането, лечението и предотвратяването на заболявания. Тези, които преследват кариера в съюзна здравна помощ, се учат на техники за диагностика, изображения, технически, терапевтични и поддържащи пациенти. Студентите често посещават курсове, включващи технологии, биология, химия, фармакология, психология, поведение и здраве. Преди да получат своите степени, участниците в програмата обикновено попълват практически упражнения или изследвания и пишат основна статия.

Докато преследват магистърска степен в Allied Healthcare, хората обикновено придобиват умения за управление на времето, планиране на проекти и лечение на пациентите, от които се нуждаят, за да успеят в професионалните си занимания. Те могат също да научат как да станат ефективни лидери и да спазват кратки срокове, като им дават компетенции, които да им помогнат да превъзхождат лично.

Обучението, таксите и другите разходи за магистър по Allied Healthcare зависят от различни фактори, като местоположението на програмата и продължителността. Преди да се запишат в програма, учениците често обсъждат общите разходи с ръководителите на програми.

След завършване на магистърска степен по Allied Healthcare, участниците в програмата обикновено работят на терен. Повечето от тях работят като специалисти по изобразяване, доставчици на терапия, съветници, хосписци, специалисти по палиативни грижи или други съюзни здравни работници. Тези, които не намират работа като съюзнически здравни специалисти, често избират да останат в академичните среди, работещи като изследователи, преподаватели или образователни администратори. Междувременно някои от завършилите остават в училище, като избират да се запишат в докторски програми.

Независимо дали те вземат курсове в редовен университет или изберат за онлайн обучение, студентите обикновено имат избор да спечелят успешно магистърска степен в Allied Healthcare. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

11 резултата за Помощни медицински науки Filter

Магистър по асистентски изследвания

University of Texas Health Science Center at San Antonio
Кампус Редовно обучение 3 години Януари 2020 Съединени Американски Щати San Antonio

Програмата за магистър по лекарски асистент в UT Health San Antonio подготвя лекари-асистенти за ролята им в здравните заведения. Опитът ни в класната стая, лабораторията и наблюдаваната клинична практика подчертава качеството на грижите и клиничните умения в центъра за първична медицинска помощ.

Магистър по програма "Асистент по медицина"

Rocky Mountain College
Кампус 26 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Billings

Нашата 26-месечна програма ще ви подготви да станете висококвалифициран медицински специалист. Тази възнаграждаваща се кариера ще ви позволи да работите в вълнуващия свят на медицината в съвместна среда, където ще бъдете неразделна част от екипа по здравеопазване. Ставайки асистент за лекари, ще можете да помогнете на другите и да направите положителна разлика във вашата общност. Всеки юли започва нов клас от 36 студенти.

лаборатория науката магистърска програма на животните

Eastern Virginia Medical School
Онлайн обучение Редовно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Norfolk

Магистърската програма се гради солидна основа за успешна кариера в лабораторните животни науката. Нейните курсове се фокусират върху всички аспекти на науката лабораторните животни и фасилити мениджмънт на животните.

Магистър по радиологични и изображения науки (MRIs)

Alfaisal University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Саудитска Арабия Riyadh

Учителят по радиологична и изображения науките (MRIs) при Alfaisal университет е с Сътрудничество с крал Фейсал Specialist Hospital & Research Centre.

Магистър по анестезия, седация, хирургия, реанимация и лечението на болката

Formación Alcalá
Онлайн обучение Задочно обучение 8 - 16 месеца Септември 2019 Испания Jaén

Брой часове и кредити: 1500 часа и 60 ECTS

Магистър по медицински лабораторни науки и биохимия

Jordan University of Science and Technology
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Йордания Irbid

The магистърска степен по медицинска лаборатория Sciences / Клинична биохимия, се присъжда от Факултета по следдипломно обучение в Йордания университет за наука и технологии (точно).

MTech в радиографията

University of Johannesburg
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Януари 2020 Южноафриканска Република Johannesburg + още 1

Програмата е пълна изследователска степен. Студентите са длъжни да предприемат изследователски проект и да напишат дисертация.

Магистър по грижа за науката със специалност "Сестри"

Mälardalen University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Швеция Eskilstuna

Днешното сложно здравеопазване поставя високи изисквания към уменията на медицинските сестри. Като студент по магистърската програма ще придобиете задълбочени познания за грижните науки и научната методология. Също така ще придобиете по-голямо знание за това как няколко професии в много различни области на знанието работят заедно в областта на здравеопазването и благосъстоянието.

Магистър по лабораторна медицина

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 години Запитване на информация Австралия Melbourne + още 1

Вашата кариера в лабораторната медицина Завършилите са назначени като медицински учени в областта на диагностичната патология, като медицински изследователи или като клинични изследователи.

Магистърска програма по биомедицинско изображение

Åbo Akademi University
Кампус Редовно обучение 2 години Август 2020 Финландия Turku

Биомедицинското изобразяване се очертава като една от най-важните технологични области в областта на биологията и биомедицинските изследвания, както и в клиничната медицина и транслационните изследвания. Настоящите технологии позволяват подробно визуализиране на молекули, структури и събития в клетки, тъкани и цели организми в реално време и неинвазивно.

Магистър по здравни науки в медицинската лаборатория

Bellarmine University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Louisville

Медицинска лаборатория Учените (бившите клинични лабораторни учени или медицински технолози) предоставят науката, която подкрепя здравеопазването. Повечето диагностични и терапевтични медицински решения се основават на резултати от лабораторни изследвания, получени от медицински лабораторен учен.