Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Първи си магистърска степен е най-добрият начин да се изкачи по стълбата на успеха в кариерата си. Независимо дали вече са започнали да работят професионално и искате по-предна позиция, или ако наскоро сте получили бак… Научете повече

Първи си магистърска степен е най-добрият начин да се изкачи по стълбата на успеха в кариерата си. Независимо дали вече са започнали да работят професионално и искате по-предна позиция, или ако наскоро сте получили бакалавърска и искат да продължат образованието си, тази двугодишна програма трябва да ви даде знанието, което трябва да успее.

Може би се чудите, какво е магистър по Ортопедия? Това е двугодишна програма, която отива в остра подробно за ортопедия и ви позволява възможност за намиране на кариерата ви обичам. Има много области, можете да изберете да се съсредоточи върху по тази програма. Обикновено можете да изберете от човешка остеология и проучвания погребални, травма и ортопедия, ортопедична техника, проучвания за рехабилитация, ортопедична медицина, ортопедична хирургия, ортопедична наука и много повече.

Ще научите всичко за развитието на нервната и скелетни системи и как те се отнасят към ортопедични процедури.Ще получат знания за това как тялото работи и как за лечение на някои травми и заболявания. Това е страхотно, защото ако вие или любим човек някога страда от нещо, вие ще бъдете в състояние да се лекува успешно.

Човек не може да се каже със сигурност колко ще похарчи за тази двугодишна програма. Обикновено можете да намерите някой, който е малко по-достъпни, но всичко зависи от училището присъстват, където тя се намира в света и колко дълго трябва да присъстват, преди да получите степен.

Крайната цел от постигането на тази степен е да се намери в кариерата ви ще виреят в. Има много възможности за избор за работа с това ниво на образование. Можете да се превърне в ортопедична медицинска сестра, хирург-ортопед, напреднала медицинска сестра, ортопедична технолог, ортопед и много повече. Можете също така да изберете вида на практика искате да работите в, от солови практикуващи, ортопедични групи, или мулти-специални групи. Намерете идеалното място, което работи най-добре за вас.

Включете се в степен магистърска програма и изберете дали искате да се вземат курсовете онлайн или лично. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Свиване
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Edinburgh, Великобритания

Тази двугодишна магистърска програма, която се преподава изцяло онлайн, се предлага от Кралския колеж по хирурзи в Единбург и Университета в Единбург и води до степен магистър ... +

Тази двугодишна магистърска програма, която се преподава изцяло онлайн, се предлага от Кралския колеж по хирурзи в Единбург и Университета в Единбург и води до степен магистър по хирургия (ChM). -
Магистратура
Задочно обучение
2 години
Английски
14 Септ. 2020
28 Авг. 2020
Онлайн обучение
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук