Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Получаването на магистърска степен е обичаен начин за учениците да настояват техните знания и да придобият по-високи нива на заетост. Тази степен позволява на човек да се класира за разнообразие от нови позиции и кариери.

Какво е магистър по Лекар Подпомагане? Студентите, които изследват тази опция по същество са готвят да влязат в областта на здравеопазването. Въпреки че програмата е широко в природата, учениците се дава възможност да се съсредоточи върху определена област, докато записва в програмата тази на господаря си. Курсове по лекар подпомагане могат да включват всичко от изследването на различни лечими заболявания, за да се анализират данните за човешката физиология. В зависимост от концентрацията студент преследва, точната разбира натоварването ще се различават.

Студентите най-често преследват магистърска лекарска подпомагане, когато те се стремят да влязат в областта на медицината, но не искам да отида в медицинско училище.Тази програма дава лиценз на завършилите да практикува медицина в ограничен капацитет, често като част от по-голям екип от лекари.

Обикновено това отнема студент навсякъде от две до шест години за завършване на магистърска степен по лекар подпомагане. В зависимост от спецификата на програмата, точната цена ще варира.

A Магистър по Лекар Подпомагане може да се квалифицира един човек да направя още много работа в областта на медицината, което позволява по-високи позиции с по-добро заплащане. Задължения на лекар асистент могат да включват консултиране на пациенти, лечение на заболявания, както и подпомагането на хирурга по време на процедура, извършване на основни физически изпити и други подобни задачи, анализ на резултатите от лабораторен тест, и много повече. Точните задълженията на лекар асистент ще зависи много от областта, че дадено лице работи в и неговата концентрация, докато в магистърска програма.

Голям брой университети съществува международно които предлагат магистърска степен по лекар подпомагане. В зависимост от университета, студентите могат да избират между обучението в класната стая или предпочетат онлайн лекционни курсове. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

4 резултата за Обучение на помощници на лекар Filter

Магистър по асистентски изследвания

University of Texas Health Science Center at San Antonio
Кампус Редовно обучение 3 години Януари 2020 Съединени Американски Щати San Antonio

Програмата за магистър по лекарски асистент в UT Health San Antonio подготвя лекари-асистенти за ролята им в здравните заведения. Опитът ни в класната стая, лабораторията и наблюдаваната клинична практика подчертава качеството на грижите и клиничните умения в центъра за първична медицинска помощ.

Магистър по програма "Асистент по медицина"

Rocky Mountain College
Кампус 26 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Billings

Нашата 26-месечна програма ще ви подготви да станете висококвалифициран медицински специалист. Тази възнаграждаваща се кариера ще ви позволи да работите в вълнуващия свят на медицината в съвместна среда, където ще бъдете неразделна част от екипа по здравеопазване. Ставайки асистент за лекари, ще можете да помогнете на другите и да направите положителна разлика във вашата общност. Всеки юли започва нов клас от 36 студенти.

майстор на хирургическа подпомагане, MSA програма

Eastern Virginia Medical School
Кампус Редовно обучение 22 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Norfolk

Господарят на Surgical Подпомагане, MSA Програмата предоставя уникална възможност за студенти с четири години степен или по-високо, за да въведете специализирана медицинска професия хирургическа подпомагане.

Програма лекар асистент магистърска

Eastern Virginia Medical School
Кампус Редовно обучение 7 семестри Септември 2019 Съединени Американски Щати Norfolk

Господарят на Лекар Assistant (MPA) Program е акредитиран 28-месечна програма, която осигурява завършилите умения и ресурси, за да достави здравни грижи, както лекар асистент лидери в една развиваща здравната индустрия.