Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Получаването майстор "е степен е цел, която може да се постигне, ако останат записани в училище и работят усилено. А капитанът може да бъдат спечелени след бакалавърска степен и е последната стъпка, преди да преследва докторат.

Какво е магистър по медицина Подпомагане? Това е престижен степен, която ви позволява да имате по-напреднали познания по темата. По-нататъшното степен може да ви позволи да има по-голямо познание за областта на медицината, отколкото всеки друг медицински помощник там в работната сила. Завършилите могат да предложат помощ на лекари и медицински сестри, без колебание. Със степен магистър "е, можете дори да преследва кърменето или прилага към медицинското училище да стане лекар.

С Магистър по Медицина Подпомагане, цели нови врати могат да бъдат отворени за вас. Можете дори може да има крака си във вратата за един по-удовлетворяващи или дори нови пътища за кариера. Вие ще имате познанието, което трябва да се получи лесно си регистриран сертификат медицинска сестра или дори да се прилага медицинско училище.

Разходите за придобиване на магистърска степен по медицина Подпомагане зависи от институцията, която сте решили да присъстват. Можете също така да се прилага за получаване на държавни и правителствени субсидии, за да плати голяма част от таксите. Свържете се с институциите, които ви интересуват, за да разберете колко ще струва.

С Магистър по Медицина Подпомагане, може да откриете една просперираща кариера като асистент. Можете също така да проучат нови възможности като станеш лицензиран практическа медицинска сестра, регистрирана медицинска сестра, или дори една медицинска сестра практикуващ, ако решите да продължи образованието си. Продължавайки вашето образование би означавало, че решите да получите вашия докторска степен. Ако решите, че искате да станете медицинска сестра практикуващ, ще преследва вашия RN и след това да си след докторска степен за медицинска сестра. Ако решите, че искате да бъде лекар, можете да кандидатствате за медицинско училище.

Въпреки че може да се наложи да се направят някои лаборатории и клинична работа в лице, можете да вземете курсовата работа онлайн за своя Учител в Медицински Подпомагане. За да научите повече, да търсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

 

 

2 резултата за Обучение на медицински помощници Filter

Магистър по асистентски изследвания

University of Texas Health Science Center at San Antonio
Кампус Редовно обучение 3 години Януари 2020 Съединени Американски Щати San Antonio

Програмата за магистър по лекарски асистент в UT Health San Antonio подготвя лекари-асистенти за ролята им в здравните заведения. Опитът ни в класната стая, лабораторията и наблюдаваната клинична практика подчертава качеството на грижите и клиничните умения в центъра за първична медицинска помощ.

Магистър по програма "Асистент по медицина"

Rocky Mountain College
Кампус 26 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Billings

Нашата 26-месечна програма ще ви подготви да станете висококвалифициран медицински специалист. Тази възнаграждаваща се кариера ще ви позволи да работите в вълнуващия свят на медицината в съвместна среда, където ще бъдете неразделна част от екипа по здравеопазване. Ставайки асистент за лекари, ще можете да помогнете на другите и да направите положителна разлика във вашата общност. Всеки юли започва нов клас от 36 студенти.