$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистърските програми са предназначени за студенти, които вече имат степен „бакалавър“. Макар че те могат да отнемат от една до три години обучение, повечето магистърски програми могат да бъдат завършени за около дв… Научете повече

Магистърските програми са предназначени за студенти, които вече имат степен „бакалавър“. Макар че те могат да отнемат от една до три години обучение, повечето магистърски програми могат да бъдат завършени за около две години.

В областта на биология и науките за живота студентите може да се фокусират върху един специфичен аспект на природонаучни знания или да изучават тази област като цяло, включително екология, човешко здраве, биология и геология.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

За тези, които се интересуват от изучаване в красиво място с добра социална Pavia атмосферата е място за посещение. Той има добри университети и различни учебни институции. Някои от най-престижните университети в Павия са Университета на Павия и Университа дели Studi ди Павия.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Свиване
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
University of Pavia
Павия, Италия

Магистърската програма по медицински и фармацевтични биотехнологии е 2-годишна програма с преподаване на английски език, която подготвя висшисти с висококвалифицирани специали ... +

Магистърската програма по медицински и фармацевтични биотехнологии е 2-годишна програма с преподаване на английски език, която подготвя висшисти с висококвалифицирани специалисти в проектиране, анализиране и изследване на биотехнологии в биомедицинската и фармацевтичната област. По време на общата първа година студентите придобиват умения и знания по основите на биотехнологиите, особено относно: Стволовите клетки и тяхното използване в различни изследователски области; Генетика в нормални условия и нейните модификации при заболявания; Проектирани протеини и РНК технология, както и тяхното динамично взаимодействие (системна биология); Биотехнологични приложения в биохимичната/биомолекулна диагностика и в разработването на биологични маркери; Биохимичните и физиологичните аспекти на човешките клетки, тъкани и организми; Основата на човешките патологични процеси от инфекциозен, метаболитен, дегенеративен и туморен тип, по отношение на техните клетъчни патогенетични и молекулярни механизми; През втората година студентът ще избира между две учебни програми: Учебната програма по биомедицина се фокусира върху патогенетичните механизми на заболявания, човешки, нефармацевтични (ваксини, биологични лекарства, генна и клетъчна терапия) и фармацевтични терапии. Фармацевтичната учебна програма се фокусира върху биотехнологиите, приложени към проектирането, изследванията и развитието и анализа на иновативни биотехнологични лекарства. -
Магистратура
Редовно
2 години
Английски
Септ. 2022
31 Май 2022
Кампус