HEALTHCARESTUDIES

Find law schools and universities in Мексико offering law degrees

Магистърските програми са предназначени за студенти, които вече имат степен „бакалавър“. Макар че те могат да отнемат от една до три години обучение, повечето магистърски програми могат да бъдат завършени за около две години.

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Мексико-членка има известни и Гранд училищната система след Мексико Сити. Основният университет, Universidad Autónoma дел Estado де Мексико, предлага богата броя на курсовете на местните и чуждестранни студенти. Това е идеалното място за образование, особено за тези, които се нуждаят от много възможности в различни области на изследване.

Law schools and universities for law degrees Мексико. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Мексико here.

Резултати Filter

Магистър по здравен мениджмънт и администрация

UNIR - Mexico
Магистратура
Май 2021
<
Задочно
<
18 месеца
испански
Онлайн обучение

Магистърът по болнична администрация ще ви предостави необходимите знания, за да гарантира качеството на грижите и удовлетворението на пациентите. Освен това ще се обучавате к ...

Научете повече

Магистър по управление и администриране на здравно оборудване

UNIR - Mexico
Магистратура
Май 2021
<
Задочно
<
18 месеца
испански
Онлайн обучение

Магистърът по управление и администриране на здравно оборудване ще ви предостави необходимите знания за насочване, координиране и оценка на качеството на сестринските дейности ...

Научете повече