HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Малта

Магистратурите са напреднали академични програми, които се предлагат в много различни области на изследвания. Магистърските програми обикновено могат да бъдат завършени за около две или три години. В зависимост от училището те дори могат да бъдат придобити онлайн.

Малта е малка островна държава в Средиземно море, която се намира на юг от остров Сицилия, Италия. Малта се е повишен успешно като изцяло двуезичен народ за малтийски и английски език. Тя се брои за много образователни институции в останалата част на света като страна, където английският е първи език, и затова често дори субсидира студентите да отида там, за да се научат. По-голямата част от гражданите на Малта говори английски с много висок стандарт.

Университетите и бизнес училищата в Малта. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университети в Малта и тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Магистърска степен по традиционна китайска медицина и култура

University of Malta
Магистратура
<
Редовно
<
3 семестри
Английски
Кампус

University of Malta , в сътрудничество с Шанхайския университет за традиционна китайска медицина, ще предостави обширна теория и практическа програма за обучение, за да се дад ...

Научете повече

Магистър по клинична стоматология (MClinDent) Ортодонтия

United Campus of Malta
Магистратура
<
Задочно
<
4 години
Английски
Кампус

Курсът продължава четири години на непълно работно време и води до магистърска степен.

Научете повече

Магистър по фармация

University of Malta
Магистратура
<
Редовно
<
3 семестри
Английски
Кампус

Програмата подпомага студентите да интегрират умения във фармацевтичните науки и фармацевтичната практика, така че да практикуват в широк спектър от условия, включително аптек ...

Научете повече