Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Приходи магистърска степен може да повиши знанията и уменията по-подробно, отколкото бакалавърска степен. Хората, които преследват високи градуси са в състояние да печелят по-висока заплата за позиции с повече отговорности и очаквания.

Какво е магистър по Медицинска лаборатория? Тази степен се фокусира върху научно изследване с концентрация в областта на химията, биологията, а дори и математика. Тези теми се подготвят кандидати за лабораторна работа в публичния и в частния сектор. Студентите могат да очакват да се разделят времето си между обучение в класна стая и практическо обучение в лаборатория. A магистърска степен обикновено могат да бъдат спечелени в една до три години, в зависимост от съответната институция или всяка специалност в медицинска лаборатория програма.

Хората, които печелят магистърска степен в тази област могат да очакват да получат умения, за да помогне във всички аспекти на работата и личния живот.Кандидатите ще се научат да работят с високо специализирано техническо оборудване и да бъдат сигурни, да работят самостоятелно на задачи, но също така да бъде в екип за изследвания и развитие. Медицински лабораторни завършилите обикновено получават по-високи заплати.

За сметка изкарваш степен може да варира в зависимост от институцията и неговото местоположение. Програмите са на разположение в международен план, за да се възползват студенти и общности по целия свят, така че да се свържете с училището по ваш избор за подробна информация такса.

С медицинска лаборатория, магистърска степен, завършилите могат да очакват да работи в обстановка, медицинска лаборатория. Те могат да провеждат собствени изследвания или работа като част от екип на поднадзорно проект. Някои ученици се концентрират върху биологичното лабораторна работа, докато други предпочитат химически медицински концентрации. Работата е на разположение на квалифицирани кандидати, както в публичния и частния сектор.Позиции за обучени хора в тази област са силно желателни, тъй като са необходими застаряването на населението и повече медицински доставчици.

Медицински лабораторни изследвания могат да доведат до много възнаграждаване кариера, която може допълнително знания и възможните медицински лечения. Ако сте готови да започнете курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

4 резултата за Лабораторни науки Filter

лаборатория науката магистърска програма на животните

Eastern Virginia Medical School
Онлайн обучение Редовно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Norfolk

Магистърската програма се гради солидна основа за успешна кариера в лабораторните животни науката. Нейните курсове се фокусират върху всички аспекти на науката лабораторните животни и фасилити мениджмънт на животните.

Магистър по медицински лабораторни науки и биохимия

Jordan University of Science and Technology
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Йордания Irbid

The магистърска степен по медицинска лаборатория Sciences / Клинична биохимия, се присъжда от Факултета по следдипломно обучение в Йордания университет за наука и технологии (точно).

Магистър по лабораторна медицина

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 години Запитване на информация Австралия Melbourne + още 1

Вашата кариера в лабораторната медицина Завършилите са назначени като медицински учени в областта на диагностичната патология, като медицински изследователи или като клинични изследователи.

Магистър по здравни науки в медицинската лаборатория

Bellarmine University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Louisville

Медицинска лаборатория Учените (бившите клинични лабораторни учени или медицински технолози) предоставят науката, която подкрепя здравеопазването. Повечето диагностични и терапевтични медицински решения се основават на резултати от лабораторни изследвания, получени от медицински лабораторен учен.