HEALTHCARESTUDIES

Find law schools and universities in Китай offering law degrees

Магистратурата е специализирана програма, която обикновено се придобива от тези, които искат да съсредоточат своето обучение в определена област. Придобиването на магистърска степен, степен MA или MBA е добър избор за студенти, тъй като това може да им осигури конкурентно предимство на агресивния пазар на труда.

Министерството на образованието работи образование в Китай. Правителството често осигурява частично финансиране за висшето образование в техническите и държавните университети. Китайското правителство също така разработи учебен план, който позволява на тези ученици с професионални умения, за да подхранват своите таланти.

Law schools and universities for law degrees Китай. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Китай here.

Резултати Filter

Магистър по здравен мениджмънт и данни

emlyon business school
MSc
Септ. 2021
<
Редовно
<
18 месеца
31 Юли 2021
Английски
Кампус

Развийте цифрови умения, за да отговорите на предизвикателствата на днешния здравен сектор.

Научете повече

магистър по фармакология

China Pharmaceutical University
Магистратура
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Китай фармацевтичен университет разполага с една от най-ранните докторските програми на фармакологията в Китай. Програмата за докторанти за магистърска степен започна още през ...

Научете повече

магистър по фармацевтичен анализ

China Pharmaceutical University
Магистратура
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Pharmaceutical анализ е изследване на състав, имущество, контрол на качеството, осигуряване на качеството и биомедицински характеристики на естествени, химически и фармацевтич ...

Научете повече