HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Монреал

Магистърските програми са тип образование, които осигуряват на студентите възможност да станат професионалисти в една избрана от тях област. Разработени за тези, които вече имат степен „бакалавър“, тези програми продължават около две години.

Канада е най-добрата страна за упражняване си висше образование, ако сте интерактивен лице. Почти всяка етническа група е представена в Канада по този начин го "АД мултикултурно общество. Езиковата бариера не е проблем за чуждестранните студенти, като Канада се оценява на света "е лидер в областта на езиковото обучение.

С различни отпускащи степента институции, Монреал е сред градовете в Северна Америка, която има изключително концентрация на висшите учебни центрове. Някои от известните хора в страната премина през града-базирани институции за своите дипломи и сертификати за степен.

Университетите и бизнес училищата в Монреал. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Монреал тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Международни магистри за здравно лидерство

McGill University, Desautels Faculty of Management
Магистър
Магистратура
<
Задочно
<
15 месеца
Английски
Кампус

Развивайки управленски и лидерски умения за здравеопазване по целия свят, International Masters for Health Leadership (IMHL) е 15-месечна програма от пет 12-дневни модула, пос ...

Научете повече

Магистър по администриране на здравни услуги, управление на качеството и опция за безопасност на пациентите

University of Montreal, Université de Montréal
Магистратура
Френски

Управлението на качеството и безопасността на пациентите се стреми да ограничи нежеланите събития и насърчава приемането на най-добрите клинични и организационни практики. Таз ...

Научете повече