Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Канада

Магистратурата е напреднала учебна програма, която може да бъде завършена за около две години, при условие че студентите вече имат бакалавърска степен в подобна област. Студентите могат да придобият магистърска степен по математика, MSc или MBA в зависимост от настоящите и бъдещите си цели.

Ако си мислиш за всяка система на висшето образование, което ще се отрази на живота си положително, докато ви дава практически знания и умения, а след това Канада "и образователната система е това, което ви трябва. Пътуване до Канада за вашето образование ще ви накара да оцените творчеството и иновациите на преподавателите в тези институции за висше обучение.

Университетите и бизнес училищата в Канада. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университети в Канада и тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

MHA - майстор на здравната администрация

Telfer School of Management
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 16 - 28 месеца Септември 2019 Канада Ottawa + още 1

За вас, на работа в управлението на здравеопазването е много повече от просто една опция кариера сред много хора. Вие имате страст за здравето. Можете да притежава дълбока и искрена желание да се ангажират целия си професионален живот към: Подобряване на икономически ефективни здравни услуги; Разширяване на достъпа на пациентите до съществено внимание и състоянието на най-съвременните лечения; Насърчаване на профилактиката на заболяванията и здравословно поведение; Осигуряване на здравния персонал, системи и съоръжения за все по подобряване на качеството на живот.

Магистър по управление на здравни услуги

University of Lethbridge
Кампус Задочно обучение 18 месеца Септември 2019 Канада Lethbridge

Магистър по управление на здравните услуги (MHSM) се предлага съвместно от Dhillon School of Business и Факултета по здравни науки. Програмата MHSM е предназначена да осигури интердисциплинарни знания и опит за практикуващите здравни грижи и мениджърите от първо ниво в здравния сектор, които желаят да се преместят на по-висши позиции. Ето защо фокусът е върху предоставянето на знания на студентите, за да станат ефективни мениджъри в канадската здравна система. Разработването на приложни изследвания, критично мислене и умения за вземане на решения е вградено в програмата, като кулминацията е с прилагането в интегриран проект за точка на опит.

Магистър по кърмене

University of Lethbridge
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 24 - 48 месеца Септември 2019 Канада Lethbridge + още 1

Целта на тази програма е да отговори на търсенето на достъпна и подходяща степен "магистър по медицина", която отговаря на потребностите на възрастни обучаващи се в професията медицински сестри, които желаят да продължат обучението си през целия живот, да получат допълнителни удостоверения и да станат лидери в медицинска практика, образование и научни изследвания.

Международни магистри за здравно лидерство

McGill University, Desautels Faculty of Management
Кампус Задочно обучение 15 месеца Октомври 2019 Канада Montreal

IMHL е текущ форум, който се занимава с проблемите на здравеопазването в световен мащаб. Международният магистър по здравен мениджмънт (IMHL) е 15-месечна програма от пет 12-дневни модула, последвана от магистърска степен, водеща до степен Магистър по мениджмънт в McGill University . Всеки модул се фокусира върху конкретен начин на мислене на лидерите. Между модулите, участниците се връщат на работното място, където прилагат педагогиката и прозренията на програмата и привеждат предизвикателствата си в класната стая. След петте модула има период, в който последният документ е написан под ръководството на съветник. Тази последна фаза може да бъде направена от всяка точка на света.

Онлайн магистър по управление на здравето

McMaster University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 - 32 месеца Септември 2020 Канада Hamilton + още 1

Магистърската програма за управление на здравето подготвя здравните специалисти за посрещане на предизвикателствата на кариерата в управлението на здравните услуги.