Filter
Магистратура
Испания Castellón de la Plana Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Castellón de la Plana

След завършване на бакалавърски програми студентите могат да се запишат за магистратура по избрана дисциплина. Магистърските програми са предназначени да подобрят нивото знания в определена област и да помогнат на студентите да се подготвят за академични и професионални кариери след дипломирането.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Кастейон е столицата на Provinc на Castello, Испания. Градът почива в близост със Средиземно море и има Desert де ле Palmes планинска верига на си на север. Той е дом на университета Jaime I на Кастело де ла Плана.

Университетите и бизнес училищата в Castellón de la Plana. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Castellón de la Plana тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Jaume I University (Universitat Jaume I)

Програмата на този майстор позволява развитието на умения, необходими за научни изследвания на медицински сестри, съчетани със съдържание, което се задълбочи в областта н ... [+]

Степен Магистърската в Nursing Science (6-о издание) се е утвърдила като една от най-доброто обучение предлага 2-ри цикъл в областта на кърменето. Програмата на този майстор позволява развитието на умения, необходими за научни изследвания на медицински сестри, съчетани със съдържание, което се задълбочи в областта на образованието, управление и напреднали клинична. По този начин, професионалисти, които да присъстват на майсторите получават широк поглед върху кърменето във всичките му аспекти: здравеопазване, обучение, изследвания и управление.... [-]

Испания Castellón de la Plana
Септември 2019
испански
Задочно обучение
2 години
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски