$close

Филтри

Преглед на резултатите

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Castellón de la Plana

Магистърските програми са предназначени за студенти, които вече имат степен „бакалавър“. Макар че те могат да отнемат от една до три години обучение, повечето магистърски програми могат да бъдат завършени за около дв… Научете повече

Магистърските програми са предназначени за студенти, които вече имат степен „бакалавър“. Макар че те могат да отнемат от една до три години обучение, повечето магистърски програми могат да бъдат завършени за около две години.

Печелите онлайн степен от едно училище може вероятно да доведе до насърчаване и / или рейз заплата, или да се подготвите за нова кариера. Дори класната стая за обучение може да се счита по-традиционни, онлайн образование е предимство, сам по себе си. Налице е смес от специалности, както и индивидуални занимания, предлагани чрез онлайн организации за обучение. Това не е нещо нечувано за обучение разходи за онлайн курсове, за да бъде по-нисък от този на обикновена училище, въпреки че това със сигурност не е надежден от всички програми онлайн.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Кастейон е столицата на Provinc на Castello, Испания. Градът почива в близост със Средиземно море и има Desert де ле Palmes планинска верига на си на север. Той е дом на университета Jaime I на Кастело де ла Плана.

Университетите и бизнес училищата в Castellón de la Plana. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Castellón de la Plana тук, и се свържете с тях директно!

Свиване
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Jaume I University (Universitat Jaume I)
Castellón de la Plana, Испания

Майсторът се насърчава съвместно от професионални асоциации и тези на членове на семейството и потребители. Тя се ражда от ежедневната практика в услугите и има общностна и ин ... +

Майсторът се насърчава съвместно от професионални асоциации и тези на членове на семейството и потребители. Тя се ражда от ежедневната практика в услугите и има общностна и интегративна ориентация. Разделен е на пет модула със значителен дял практическо обучение; човешки фактор (хора, екипи и общност), контексти на интервенция (история и научни основи и ... -
Магистратура
Редовно
Задочно
испански
Септ. 2022
01 Септ. 2022
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение