HEALTHCARESTUDIES

Find law schools and universities in Испания offering law degrees

Магистратурите са напреднали академични програми, които се предлагат в много различни области на изследвания. Магистърските програми обикновено могат да бъдат завършени за около две или три години. В зависимост от училището те дори могат да бъдат придобити онлайн.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Sevilla се намира в провинция Севиля, който е част от автономната област Андалусия. Градът е един столичен район с над 1 млн. жители. Той разполага с 3 държавни университети.

Law schools and universities for law degrees Испания. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Испания here.

Резултати Filter

Собствена магистърска степен по функционална и стереотаксична неврохирургия

Universidad Internacional de Andalucía UNIA
Магистратура
<
Редовно
испански
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Магистърът по функционална и стереотаксична неврохирургия е предназначен да допълни обучението, получено в тази област по време на резидентурата по неврохирургия, неврология и ...

Научете повече

Магистърска степен по физическа активност и здраве

Universidad Internacional de Andalucía UNIA
Магистратура
Ноем. 2021
<
Редовно
09 Юли 2021
испански
Онлайн обучение

Той е създаден в отговор на настоящото търсене на знания относно здравословния навик на физическите упражнения и неговото значение за насърчаване на общественото здраве сред н ...

Научете повече