$close

Филтри

Преглед на резултатите

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Мурсия

Магистратурата е напреднала учебна програма, която може да бъде завършена за около две години, при условие че студентите вече имат бакалавърска степен в подобна област. Студентите могат да придобият магистърска степе… Научете повече

Магистратурата е напреднала учебна програма, която може да бъде завършена за около две години, при условие че студентите вече имат бакалавърска степен в подобна област. Студентите могат да придобият магистърска степен по математика, MSc или MBA в зависимост от настоящите и бъдещите си цели.

От всички класове са онлайн, учениците не трябва да се яви в класове. Приложения може да не са толкова строги, когато взема уроци онлайн. Студентите могат да работят и да извършват задачи, когато са готови и в личния си темпо. В няколко онлайн специалности, студенти, които не се очаква да вземат часовете за свободноизбираема подготовка, освен ако не е необходимо, като основният им. Това дава възможност на студентите да нула през по проучване и особено това, което те трябва да се научат за техния бизнес. За много хора, които имат страст за да научат информация, свързана с техните големи, онлайн степен програми работят отлично като този подход ще спестите време и студенти за помощ спечелят тяхното степен по-бързо.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Мурсия City е на брега на река Сегура в района на Мурсия. Той има мек климат и горещи лета вземане на отлична туристическа дестинация. В града има един личен и един държавен университет именно Католическия университет Свети Антоний и Университета в Мурсия съответно.

Университетите и бизнес училищата в Мурсия. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Мурсия тук, и се свържете с тях директно!

Свиване
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Universidad de Murcia
Мурсия, Испания

Университетската магистърска програма в областта на стареенето представлява предложение за членовете на всички степени или степени за тяхното академично и изследователско обуч ... +

Университетската магистърска програма в областта на стареенето представлява предложение за членовете на всички степени или степени за тяхното академично и изследователско обучение в различни области (здравеопазване, образователни, социокултурни, етично-правни и мениджмънт), участващи в изследването на човешкия стареене. Предмет на голям интерес, предвид прогресивното увеличаване на населението в напреднала възраст, както и все по-честото изместване на грижите за професионалисти. Следователно, мултидисциплинарните знания са от съществено значение за осигуряване на решение на основните нужди на това население; търсенето, което ще продължи да нараства в близко бъдеще, тъй като нашият регион представлява място за избор на туризма на третата възраст, както и стабилно местожителство за много възрастни чуждестранни граждани, както и за значителния дефицит на структури на внимание, които правят инициативите много значими предоставяне на обществени услуги, както и генериране на програми за постигане на здрава старост, избягване на изкореняването на възрастния човек от тяхната среда и намаляване на възможната им институционализация. -
Магистратура
Редовно
испански
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение