Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Испания

Магистърските програми са предназначени за студенти, които вече имат степен „бакалавър“. Макар че те могат да отнемат от една до три години обучение, повечето магистърски програми могат да бъдат завършени за около две години.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Университетите и бизнес училищата в Испания. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университети в Испания и тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Магистърска степен по ортопедична мануална терапия при лечението на болка

Universidad Europea
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 10 месеца Запитване на информация Испания Valencia Santa Cruz de Tenerife Villaviciosa de Odón + още 3

Първа интердисциплинарна магистърска степен в Испания в областта на ортопедичната мануална терапия, пионери в борбата с болката от фармакологията, психологията и мануална терапия.

Международен магистър по клинична етика

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Испания Spain Online + още 1

В сегашната медицина етичните конфликти стават все по-чести и имат голямо влияние върху вземането на решения. От съществено значение е лекарите да бъдат обучавани в клиничната етика, но това трябва да бъде основно практическо обучение, което предлага "Магистър по клинична етика".

Онлайн магистърска степен по маркетинг Pharmaceutical

CESIF
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Испания Spain Online

Учителят е насочена към завършилите или завършили фармация, медицина, ветеринарна биология, както и всяка друга диплома или степен по сродни области като химия, биохимия и биотехнологиите.

онлайн Мастърс в dermocosmética

CESIF
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Испания Spain Online

Учителят е насочена към завършилите висшисти или по химия, фармация, биология, ветеринарната медицина и химични инженери, както и всеки друг колеж завършил или инженер, свързани с областта на козметиката.

онлайн Masters International в мониторинга клинични изпитвания

CESIF
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Испания Spain Online

Тази програма за професионална специализация е насочена към по-висока степен, за предпочитане в областта на здравни науки (биология, фармация, медицина, химия и т.н.), които искат бърз труда включване в заемането на отговорни постове, свързани с клиничното разработване и медицински служби -scientists,

магистърска степен по биоетика и biolaw

Universidad de La Laguna
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 1 година Септември 2019 Испания Santa Cruz de Tenerife + още 1

Това е Междууниверситетски Официален Master (Университет на La Laguna, Университета на Лас Палмас) преподава в смесен режим. Преподаването е онлайн сесии класната стая и две интензивен уикенд (четвъртък вечер до неделя следобед).

магистърска степен по здравен мениджмънт

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Онлайн обучение Задочно обучение 12 месеца Септември 2019 Испания Madrid

Като се започне от предпоставката, че сегашната, все по-сложен и глобализиран икономически, политически и социално положение създава проблем, чието решение изисква дълбоко технически и практически знания, познания на системи за професионално управление, което позволява рентабилно използване на ресурсите все по-оскъдна е известен и е отразена в три аспекта, посочени в раздел ...

Университетски магистърска степен по научни изследвания в областта на медицинските науки

Universitat Rovira i Virgili
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 9 месеца Запитване на информация Испания Tarragona + още 1

Тази магистърска степен е предназначена да предостави на студентите напреднало научно обучение и да насърчи научните изследвания в областта на сестринските грижи. Целта е да се отговори на необходимостта от академично и професионално развитие на сестринските грижи през 21 век.

Университетски магистърска степен по стареене и здраве

Universitat Rovira i Virgili
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 9 месеца Запитване на информация Испания Tarragona + още 1

Тази магистърска степен има двойна пътека: професионална специализация и въведение в изследванията. Целите са да се обучат студентите да работят в сфери, свързани със застаряването на населението, и да им позволят да възприемат цялостен и интегриран подход към решаването на проблеми въз основа на познаване на определящите фактори за здравето в напреднала възраст и запознаване със здравната промоция и здравеопазването услуги; да се даде възможност на студентите да придобият и ...

Междуинституционална магистърска степен по медицинска антропология и глобално здравеопазване

Universitat Rovira i Virgili
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 2 години Отворено кандидатстване Испания Tarragona

Тази междуведомствена магистърска степен в университета "Барселона" е продължение на специфичната за URV степен по антропология на медицината (1994-2000 г.) и магистърска степен по медицинска антропология и глобално здраве (2006-2014 г.).

Магистър по медико-хирургически извънредни ситуации

Formación Alcalá
Онлайн обучение Задочно обучение 8 - 16 месеца Септември 2019 Испания Jaén

Брой часове и кредити: 1500 часа и 60 ECTS

майстор в спорта здраве

Formación Alcalá
Онлайн обучение Задочно обучение 6 - 12 месеца Септември 2019 Испания Jaén

Брой часове и кредити: 1000 часа и 40 ECTS кредити

Магистър по Геронтологичния здраве

Formación Alcalá
Онлайн обучение Задочно обучение 6 - 12 месеца Септември 2019 Испания Jaén

Брой часове и кредити: 1000 часа и 40 ECTS

майстор в организацията, управлението и на здравната администрация социално-

Formación Alcalá
Онлайн обучение Задочно обучение 6 - 12 месеца Септември 2019 Испания Jaén

Брой часове и кредити: 1000 часа и 40 ECTS

Магистър по образование и промоция на здравето и образованието на Общността

Formación Alcalá
Онлайн обучение Задочно обучение 6 - 12 месеца Септември 2019 Испания Jaén

Брой часове и кредити: 1000 часа и 40 ECTS