Filter
Магистратура
Австралия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистратурите са напреднали академични програми, които се предлагат в много различни области на изследвания. Магистърските програми обикновено могат да бъдат завършени за около две или три години. В зависимост от училището те дори могат да бъдат придобити онлайн.

Програмите за обучение в областта на здравните науки подготвят студентите да работят в здравната индустрия в широк спектър от роли. Курсовата работа обхваща широк кръг от дисциплини, които позволяват на студентите да придобият знания по теми, вариращи от човешката биология до здравната политика и администрацията.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Здравни грижи, Австралия

Western Sydney University

Майсторът на здравеопазването науката е предназначен за професионалисти, работещи в най-различни настройки на здравето на науката, включително и двете правителствени и не ... [+]

Майсторът на здравеопазването науката е предназначен за професионалисти, работещи в най-различни настройки на здравето на науката, включително и двете правителствени и неправителствени организации. В допълнение към стандартната Учителя на здравеопазването науката, учениците могат да избират от три специализации, включително здравеопазването Management Services (програма, акредитирана от австралийски колеж по здравен мениджмънт Service), на възраст мениджмънт, или професионално здраве и безопасност. Студентите могат да изучават широк спектър от единици здравни науки, свързани с доказателства, базирани на здравеопазването и практика, планиране на здравни услуги, на възраст управление грижи, развитие на здравната политика, лидерство и здравето на финансово управление. Студентите получават практически умения в програмите за развитие на общността и промоция на здравето, а също така да попълнят кулминацията на научните изследвания и практика опит в оценката на един съвременен проблем в здравеопазването науката.... [-]

Австралия Sydney Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Penrith  + 4 Още
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
2 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски