Zdravnoobrazovanie.com

Университети и бизнес училища по цял свят

Магистратурата е специализирана програма, която обикновено се придобива от тези, които искат да съсредоточат своето обучение в определена област. Придобиването на магистърска степен, степен MA или MBA е добър избор за студенти, тъй като това може да им осигури конкурентно предимство на агресивния пазар на труда.

Търсене на най-добри акредитирани университети, колежи и бизнес училища по цял свят. Филтрирайте по държава, спестявайте време, контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Учител на аеро-медицинското извличане и транспортиране (MAeroRT)

University of Otago - Wellington Department of Medicine
Онлайн обучение Задочно обучение 3 години Март 2020 Нова Зеландия Wellington

Отаго Магистър по Аеромедицинско извличане и транспорт (MAeroRT) е част от международно акредитирана програма, която дава възможност на регистрираните лекари на непълен работен ден да развиват компетенции за професионална авиомедицинска извличане и транспортна практика на регистрирано или сертифицирано от специалист ниво във всяка страна в свят.

Магистър по обществено здраве

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 2 години Август 2019 Съединени Американски Щати San Francisco + още 3

Програмата "Магистър по обществено здраве" подготвя бъдещите лидери в сферата на общественото здравеопазване да се занимават с належащи проблеми на общественото здраве на местно, държавно, национално и световно равнище. MPH насърчава ангажираността на общността, професионалното сътрудничество, базираната на доказателства практика и защитата на общественото здраве. Завършилите придобиват знания и умения за подобряване на здравето на населението, като същевременно идентифицират и оценяват здравните нужди на населението, което не се обслужва в техните общности и по света, като се набляга на превантивните стратегии и практики.

господар на здравеопазването науката

Washburn University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 21 - 42 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Topeka + още 1

Магистърът по здравеопазване (MHS) в мисията за обучение по здравеопазване е да подготви съществуващите здравни специалисти да бъдат ефективни учители и лидери, които са способни да обслужват различни обучаеми в рамките на здравните организации и съюзническите програми за здравно образование.

Онлайн магистърска степен по обществено здраве

University of Illinois Springfield
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати USA Online

Общественото здраве е основна функция на съвременното общество. Според думите на Института по медицина "това, което ние като общество обединяваме, за да осигурим условията, в които хората могат да бъдат здрави".

майстор на орална имплантология

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 2 години Ноември 2019 Германия Frankfurt

Магистърската курс "Магистър по орална имплантология" (МВР) е въведена в JW Goethe University, Франкфурт на Майн, за да предложи разширено академична подготовка в областта на оралната имплантология да зъболекари от Германия и чужбина.

Магистър по приложна наука в глобалното планиране и управление на здравето

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати USA Online

Двегодишна онлайн магистърска програма, която дава на студентите необходимите умения за разработване на устойчиви решения за преодоляване на границите и за подобряване на здравните инициативи в целия свят. Тази програма е насочена към студентите, които се стремят към бъдеще в администрацията.

Дългосрочни проучвания, магистър по физиотерапия

Vincent Pol University in Lublin, Poland
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 5 години Запитване на информация Полша Lublin + още 1

Проучвания с продължителен цикъл, 5-годишна магистърска програма с редовно обучение с практическо обучение като неразделна част от обучението и възможност за записване на докторанти.

Магистър по обществено здраве (MPH)

Adventist University of Africa
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 30 месеца Януари 2020 Кения Nairobi + още 1

Програмата MPH в Училището за следдипломна квалификация ви дава възможност да придобиете магистърска степен по обществено здраве от високо класирания Adventist University of Africa . Силните общности са в основата на общественото здраве и Adventist University of Africa се ангажира да предоставя услуги, обучение и изследователски усилия, необходими за изграждането на нашите ученици.

Магистър по инженерство в регулаторната биомедицинска техника

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 3 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Washington + още 1

Магистър по инженерство в регулаторната биомедицинска техника (rBME) е интердисциплинарна програма, предлагана чрез Катедрата по биомедицинско инженерство в партньорство с GW's School of Medicine и Health Sciences.

Магистър по клинична стоматология (MClinDent) Ортодонтия

United Campus of Malta
Кампус Задочно обучение 4 години Септември 2019 Малта Saint Julian's

Курсът продължава четири години на непълно работно време и води до магистърска степен.

магистър по обществено здраве

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 5 години Запитване на информация Великобритания Birmingham + още 1

Тази модулна мултидисциплинарна програма в общественото здравеопазване предлага сертификат за следдипломна квалификация, Следдипломна диплома или магистърска степен по обществено здраве.

Master in International Health (MIH)

Royal Tropical Institute (KIT)
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 5 години Септември 2019 Холандия Amsterdam + още 1

Магистър по обществено здраве

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 24 месеца Отворено кандидатстване Великобритания UK Online Colchester + още 1

Програмата "Магистър по обществено здраве" (MPH) е разработена за опитни здравни специалисти, които искат да получат признати квалификации от висшия университет в Обединеното кралство, като същевременно продължават да работят по едно и също време.

Майстор на главоболие нарушения

University of Copenhagen
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 2 години Октомври 2020 Дания Copenhagen

Master of Headache Disorders е продължаваща програма за професионално развитие за здравни специалисти като студенти по медицина, невролози, общопрактикуващи лекари, специалисти по болка, стоматолози, медицински сестри, психолози и физиотерапевти.

Магистър по електронно здравеопазване

Rome Business School
Кампус Задочно обучение 12 месеца Октомври 2019 Италия Rome Italy Online + още 1

Магистър по електронно здравеопазване и управление на телемедицината е комбинираното използване на информационни технологии и електронни комуникации, особено в интернет, в здравния сектор, за клинични, образователни и административни цели; както на място, така и на разстояние (в такъв случай се нарича Телемедицина).