Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в London

Магистратурите са напреднали академични програми, които се предлагат в много различни области на изследвания. Магистърските програми обикновено могат да бъдат завършени за около две или три години. В зависимост от училището те дори могат да бъдат придобити онлайн.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

Университетите и бизнес училищата в London. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в London тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Интегрирани бакалаври по остеопатия

The London School of Osteopathy
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 6 години Запитване на информация Великобритания London + още 1

Мостът е бакалавърска интегрирана магистърска степен. Тя дава възможност на студентите без предишен опит да преминат към пълноправен независим практикуващ само за 4 години (или 5/6 години чрез почасово обучение за домашни / студенти от ЕС).

Медикобиологични науки MREs

St George's University of London
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания London + още 1

Този курс ще ви подготви за изследователска степен или кариерата на биомедицинските науки. Ако искате да разберете повече информация за стипендии, прилагането или общуват с признания персонал за вашите квалификации или опит, моля оставете данните си за електронна поща тук - www.masters.sgul.ac.uk или курс инфо: www.sgul.ac. UK / следдипломна

следдипломно сертификат за интензивно животновъдство и производство

Royal Veterinary College
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 1 - 3 години Август 2020 Великобритания London + още 1

Световното търсене на свинско и птиче месо продължава да нараства, като създава вълнуващи възможности за професионалисти, работещи в тези сектори

Приложни Drug Discovery MSC

University of Greenwich
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Rochester London + още 3

Тази програма се преподава като нито един класически програма едногодишен или доставена чрез смесеното електронно обучение на непълно работно време от две години. Степента се основава на програма за обучение на Pfizer Ltd е "в къща". Тя учи как фундаментална наука се прилага за откриване и разработване на лекарства. Програмата е проектирана и замислена от експерти от индустрията, в откриване на лекарства и ще бъдат доставени и оценява от предмет експерти въпроса, както от промишлеността и университета.

майстор в подпомагана обкръжаваща среда (MSC от научни изследвания)

Middlesex University London
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания London UK Online + още 2

Това следдипломна изследвания степен дава възможност на студентите, които желаят да предприемат Интелигентна заобикаляща среда (AAL) изследователски проект за всяка една от широка гама от интердисциплинарни дисциплини, да го направи под наблюдението на нашия екип от експерти.

майстор в клинична физиология - кардиология (MSC)

Middlesex University London
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания London UK Online + още 2

Сърдечни физиолози запис и анализ на физиологичните данни за диагностика и лечение на сърдечно заболяване. Те играят съществена роля в областта на здравеопазването, спестяване на живота на много хора и подобряване на много други. Сърдечни физиолози в болниците се занимават с пациенти от първа ръка, което означава, че те се нуждаят не само високо специализирани знания и отлично аналитични способности, но добри умения на хората.

MRes в здравеопазването

Royal College of Art
Кампус Задочно обучение 2 години Септември 2020 Великобритания London

MRes Healthcare Design е уникална интердисциплинарна програма за непълно работно време, която се възползва от допълнителната експертиза от Дизайнерския център на Royal College of Art и дизайнерския център на Хелън Хамлин и медицинския опит от медицинския факултет на Imperial College London и Helix Center със седалище в болницата Сейнт Мери в Paddington London.