Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в England

Магистърските програми са тип образование, които осигуряват на студентите възможност да станат професионалисти в една избрана от тях област. Разработени за тези, които вече имат степен „бакалавър“, тези програми продължават около две години.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Университетите и бизнес училищата в England. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в England тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Интегрирани бакалаври по остеопатия

The London School of Osteopathy
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 6 години Запитване на информация Великобритания London + още 1

Мостът е бакалавърска интегрирана магистърска степен. Тя дава възможност на студентите без предишен опит да преминат към пълноправен независим практикуващ само за 4 години (или 5/6 години чрез почасово обучение за домашни / студенти от ЕС).

Медикобиологични науки MREs

St George's University of London
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания London + още 1

Този курс ще ви подготви за изследователска степен или кариерата на биомедицинските науки. Ако искате да разберете повече информация за стипендии, прилагането или общуват с признания персонал за вашите квалификации или опит, моля оставете данните си за електронна поща тук - www.masters.sgul.ac.uk или курс инфо: www.sgul.ac. UK / следдипломна

следдипломно сертификат за интензивно животновъдство и производство

Royal Veterinary College
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 1 - 3 години Август 2020 Великобритания London + още 1

Световното търсене на свинско и птиче месо продължава да нараства, като създава вълнуващи възможности за професионалисти, работещи в тези сектори

Приложни Drug Discovery MSC

University of Greenwich
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Rochester London + още 3

Тази програма се преподава като нито един класически програма едногодишен или доставена чрез смесеното електронно обучение на непълно работно време от две години. Степента се основава на програма за обучение на Pfizer Ltd е "в къща". Тя учи как фундаментална наука се прилага за откриване и разработване на лекарства. Програмата е проектирана и замислена от експерти от индустрията, в откриване на лекарства и ще бъдат доставени и оценява от предмет експерти въпроса, както от промишлеността и университета.

майстор в подпомагана обкръжаваща среда (MSC от научни изследвания)

Middlesex University London
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания London UK Online + още 2

Това следдипломна изследвания степен дава възможност на студентите, които желаят да предприемат Интелигентна заобикаляща среда (AAL) изследователски проект за всяка една от широка гама от интердисциплинарни дисциплини, да го направи под наблюдението на нашия екип от експерти.

майстор в клинична физиология - кардиология (MSC)

Middlesex University London
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания London UK Online + още 2

Сърдечни физиолози запис и анализ на физиологичните данни за диагностика и лечение на сърдечно заболяване. Те играят съществена роля в областта на здравеопазването, спестяване на живота на много хора и подобряване на много други. Сърдечни физиолози в болниците се занимават с пациенти от първа ръка, което означава, че те се нуждаят не само високо специализирани знания и отлично аналитични способности, но добри умения на хората.

MRes в здравеопазването

Royal College of Art
Кампус Задочно обучение 2 години Септември 2020 Великобритания London

MRes Healthcare Design е уникална интердисциплинарна програма за непълно работно време, която се възползва от допълнителната експертиза от Дизайнерския център на Royal College of Art и дизайнерския център на Хелън Хамлин и медицинския опит от медицинския факултет на Imperial College London и Helix Center със седалище в болницата Сейнт Мери в Paddington London.

MPH в общественото здраве

University of Bradford
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Великобритания Bradford + още 1

Брадфорд MPH е предназначен за тези, които искат да преминат към обществено здраве, политика или развитие на общността на високо ниво, и е подходящ за кандидати от различни образователни среди и / или професионален опит. Програмата развива учениците в бъдещи лидери в здравеопазването, които разбират здравната политика, промяната в общността, промяната в човешкото поведение или дизайна на здравните услуги.

Магистър по обществено здраве

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 24 месеца Отворено кандидатстване Великобритания UK Online Colchester + още 1

Програмата "Магистър по обществено здраве" (MPH) е разработена за опитни здравни специалисти, които искат да получат признати квалификации от висшия университет в Обединеното кралство, като същевременно продължават да работят по едно и също време.

майстор на научните изследвания в клиничната изследвания в здравеопазването

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Август 2020 Великобритания Birmingham + още 1

Тази програма предвижда първа стъпка в изследванията обучение за здравните специалисти, работещи понастоящем в клинични области, които искат да развиват изследователска компонент на здравето, свързани с тяхната кариера. Водени от екип за надзор ще предприеме изследователски проект и да придобият увереност в използването на методи за научни изследвания, управление на проекти, както и управление на научните изследвания.

майстор на научните изследвания в биомедицинските изследвания (интегративен и транслацията)

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Август 2020 Великобритания Birmingham + още 1

Тази програма ще ви снабди с необходимата етос, критични умения за оценка и техническа компетентност за извършване на научноизследователска кариера в ин виво науки. Такъв подход е от съществено значение за разбирането на сложните взаимодействия между системи на организма, и как те могат да бъдат променени с адаптации, от наркотици, и по време на патологии.

магистър по обществено здраве

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 5 години Запитване на информация Великобритания Birmingham + още 1

Тази модулна мултидисциплинарна програма в общественото здравеопазване предлага сертификат за следдипломна квалификация, Следдипломна диплома или магистърска степен по обществено здраве.