Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Великобритания

Магистратурата е напреднала учебна програма, която може да бъде завършена за около две години, при условие че студентите вече имат бакалавърска степен в подобна област. Студентите могат да придобият магистърска степен по математика, MSc или MBA в зависимост от настоящите и бъдещите си цели.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Университетите и бизнес училищата в Великобритания. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университети в Великобритания и тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Интегрирани бакалаври по остеопатия

The London School of Osteopathy
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 6 години Запитване на информация Великобритания London + още 1

Мостът е бакалавърска интегрирана магистърска степен. Тя дава възможност на студентите без предишен опит да преминат към пълноправен независим практикуващ само за 4 години (или 5/6 години чрез почасово обучение за домашни / студенти от ЕС).

Медикобиологични науки MREs

St George's University of London
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания London + още 1

Този курс ще ви подготви за изследователска степен или кариерата на биомедицинските науки. Ако искате да разберете повече информация за стипендии, прилагането или общуват с признания персонал за вашите квалификации или опит, моля оставете данните си за електронна поща тук - www.masters.sgul.ac.uk или курс инфо: www.sgul.ac. UK / следдипломна

следдипломно сертификат за интензивно животновъдство и производство

Royal Veterinary College
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 1 - 3 години Август 2020 Великобритания London + още 1

Световното търсене на свинско и птиче месо продължава да нараства, като създава вълнуващи възможности за професионалисти, работещи в тези сектори

Приложни Drug Discovery MSC

University of Greenwich
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Rochester London + още 3

Тази програма се преподава като нито един класически програма едногодишен или доставена чрез смесеното електронно обучение на непълно работно време от две години. Степента се основава на програма за обучение на Pfizer Ltd е "в къща". Тя учи как фундаментална наука се прилага за откриване и разработване на лекарства. Програмата е проектирана и замислена от експерти от индустрията, в откриване на лекарства и ще бъдат доставени и оценява от предмет експерти въпроса, както от промишлеността и университета.

майстор в подпомагана обкръжаваща среда (MSC от научни изследвания)

Middlesex University London
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания London UK Online + още 2

Това следдипломна изследвания степен дава възможност на студентите, които желаят да предприемат Интелигентна заобикаляща среда (AAL) изследователски проект за всяка една от широка гама от интердисциплинарни дисциплини, да го направи под наблюдението на нашия екип от експерти.

майстор в клинична физиология - кардиология (MSC)

Middlesex University London
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания London UK Online + още 2

Сърдечни физиолози запис и анализ на физиологичните данни за диагностика и лечение на сърдечно заболяване. Те играят съществена роля в областта на здравеопазването, спестяване на живота на много хора и подобряване на много други. Сърдечни физиолози в болниците се занимават с пациенти от първа ръка, което означава, че те се нуждаят не само високо специализирани знания и отлично аналитични способности, но добри умения на хората.

MSC / PgD / PgC дентална технология (дистанционно обучение)

Cardiff Metropolitan University
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 3 години Запитване на информация Великобритания Cardiff

Програмата предлага специализирано обучение, основаващо се на начална квалификация по дентална техника.

Магистър по обществено здраве

University of Stirling
Онлайн обучение Задочно обучение 36 месеца Запитване на информация Великобритания Stirling

Независимо дали вече сте въвлечени в изследвания, политика и практика в областта на общественото здравеопазване или планирате кариера в тези области, този курс по "Магистър" е предназначен да подкрепи вашите бъдещи амбиции.

MRes в здравните изследвания (онлайн)

University of Stirling
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 - 48 месеца Запитване на информация Великобритания Stirling + още 1

Секторите на здравеопазването и социалната грижа непрекъснато се променят, за да осигурят по-добро лечение и достъп до грижи. Подобряването на услугите за здравеопазване и социални грижи не би било възможно без работата на добре обучени изследователи.

Травма

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Edinburgh

Тази двугодишна магистърска програма, която се преподава изцяло онлайн, се предлага от Кралския колеж по хирурзи в Единбург и Университета в Единбург и води до степен магистър по хирургия (ChM).

Обществено здраве (MPh, Pg Dip, Pg Cert - Онлайн обучение)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Онлайн обучение Задочно обучение 1 - 3 години Запитване на информация Великобритания Edinburgh

Нашата програма MPH предоставя на студентите разбиране за това как различните научни дисциплини могат да бъдат използвани за разследване и след това да развият най-добрите професионални практики в областта на епидемиологията, общественото здраве и социалните науки за здравето.

Семейна медицина (магистър - онлайн обучение)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Онлайн обучение Задочно обучение 2 - 6 години Запитване на информация Великобритания Edinburgh

Университетът в Единбург осигурява висококачествено следдипломно медицинско образование чрез онлайн дистанционно обучение. Студентите са от различни страни по света, всеки от които носи своя уникален опит, за да създаде жизнена глобална учеща общност. Програмата ще даде на лекарите необходимите медицински познания и управленски умения за общите здравни проблеми и ще изследва управлението в контекста на принципите, процесите и практиките на семейната медицина. Програмата ще подготви студентите с уменията да станат експерти по семейни лекари, чийто подход ще осигури непрекъснати, координирани, всеобхватни и рентабилни грижи, изградени върху разбирането на пациента в контекста на семейството и общността.

съдов

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Онлайн обучение Задочно обучение 2 - 4 години Запитване на информация Великобритания Edinburgh

Тази програма се предоставя от Университета в партньорство с Кралския колеж по хирурзи на Единбург и води до наградата за магистър по хирургия (ChM). Той работи заедно с клиничното обучение и допълва обучението на работното място.

Урология (ChM - Онлайн обучение)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Edinburgh

Тази двугодишна магистърска програма, преподавана изцяло онлайн, се предлага от Кралския колеж по хирурзи в Единбург и Университета в Единбург и води до степен магистър по хирургия (ChM).

Клинична офталмология (ChM - Онлайн обучение)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Онлайн обучение Задочно обучение 2 - 4 години Запитване на информация Великобритания Edinburgh

ЧМ е предназначен да подкрепя напреднали офталмологични стажанти в Обединеното кралство и в международен план чрез учебна програма, която признава техните субспективални офталмологични интереси в подготовката за изходен преглед и болнична практика.