HEALTHCARESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистратурите са напреднали академични програми, които се предлагат в много различни области на изследвания. Магистърските програми обикновено могат да бъдат завършени за около две или три години. В зависимост от училището те дори могат да бъдат придобити онлайн.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

6 резултата за Биомедицински науки Filter

онлайн Masters International в мониторинга клинични изпитвания

CESIF
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Испания Испания онлайн

Тази програма за професионална специализация е насочена към по-висока степен, за предпочитане в областта на здравни науки (биология, фармация, медицина, химия и т.н.), които искат бърз труда включване в заемането на отговорни постове, свързани с клиничното разработване и медицински служби -scientists,

Междуинституционална магистърска степен по медицинска антропология и глобално здравеопазване

Universitat Rovira i Virgili
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 13 месеца Отворено кандидатстване Испания Тарагона

Тази междуведомствена магистърска степен в университета "Барселона" е продължение на специфичната за URV степен по антропология на медицината (1994-2000 г.) и магистърска степен по медицинска антропология и глобално здраве (2006-2014 г.).

Магистър по образование и промоция на здравето и образованието на Общността

Formación Alcalá
Онлайн обучение Задочно обучение 6 - 12 месеца Септември 2020 Испания Хаен

Брой часове и кредити: 1000 часа и 40 ECTS

MRes в здравните изследвания (онлайн)

University of Stirling
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 - 48 месеца Запитване на информация Великобритания Стърлинг + още 1

Секторите на здравеопазването и социалната грижа непрекъснато се променят, за да осигурят по-добро лечение и достъп до грижи. Подобряването на услугите за здравеопазване и социални грижи не би било възможно без работата на добре обучени изследователи.

майстор на научните изследвания в клиничната изследвания в здравеопазването

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Август 2020 Великобритания Бирмингам + още 1

Тази програма предвижда първа стъпка в изследванията обучение за здравните специалисти, работещи понастоящем в клинични области, които искат да развиват изследователска компонент на здравето, свързани с тяхната кариера. Водени от екип за надзор ще предприеме изследователски проект и да придобият увереност в използването на методи за научни изследвания, управление на проекти, както и управление на научните изследвания.

майстор на научните изследвания в биомедицинските изследвания (интегративен и транслацията)

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Август 2020 Великобритания Бирмингам + още 1

Тази програма ще ви снабди с необходимата етос, критични умения за оценка и техническа компетентност за извършване на научноизследователска кариера в ин виво науки. Такъв подход е от съществено значение за разбирането на сложните взаимодействия между системи на организма, и как те могат да бъдат променени с адаптации, от наркотици, и по време на патологии.