Filter
Магистратура
Великобритания Англия Лондон Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистратурата е напреднала учебна програма, която може да бъде завършена за около две години, при условие че студентите вече имат бакалавърска степен в подобна област. Студентите могат да придобият магистърска степен по математика, MSc или MBA в зависимост от настоящите и бъдещите си цели.

Изучаването на биомедицинска наука съчетава разнообразни и специализирани дисциплини като фармакология, анатомия и имунология. Учените, които се занимават с изследвания в областта на биомедицинската наука, търсят начини за поддържане и дори подобряване на здравето на животни и хора.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Биомедицински изследвания, Лондон

St George's University of London

Този курс ще ви подготви за изследователска степен или кариерата на биомедицинските науки. Ако искате да разберете повече информация за стипендии, прилагането или общуват ... [+]

Този курс ще ви подготви за изследователска степен или кариерата на биомедицинските науки.

Нашите възпитаници имат силен опит на случва да финансирани докторски стипендии. На MREs могат да послужат и като самостоятелен магистърска разбира се със силен акцент върху биомедицински изследвания.

Акценти

Отличен ресурс Изображение и биомедицински изследвания съоръжения, за да получат силна изследователска знания и умения Споделен кампус с един от най-големите учебни болници във Великобритания Експертиза по клинични, епидемиологични и лабораторни изследвания в рамките на Университетската болница и Сейнт Джордж ... [-]
Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски