Filter
Магистратура
Великобритания Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистратурите са напреднали академични програми, които се предлагат в много различни области на изследвания. Магистърските програми обикновено могат да бъдат завършени за около две или три години. В зависимост от училището те дори могат да бъдат придобити онлайн.

Изследването на биомедицина е област на медицинската наука, която често се фокусира върху изучаването на системите и структурите на тялото. Това може да включва изучаване на определени механизми и органи, включително мозъка, нервите или сърцето.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Биомедицина, Великобритания

St George's University of London

Този курс ще ви подготви за изследователска степен или кариерата на биомедицинските науки. Ако искате да разберете повече информация за стипендии, прилагането или общуват ... [+]

Този курс ще ви подготви за изследователска степен или кариерата на биомедицинските науки.

Нашите възпитаници имат силен опит на случва да финансирани докторски стипендии. На MREs могат да послужат и като самостоятелен магистърска разбира се със силен акцент върху биомедицински изследвания.

Акценти

Отличен ресурс Изображение и биомедицински изследвания съоръжения, за да получат силна изследователска знания и умения Споделен кампус с един от най-големите учебни болници във Великобритания Експертиза по клинични, епидемиологични и лабораторни изследвания в рамките на Университетската болница и Сейнт Джордж ... [-]
Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски