Filter
Магистратура
Белгия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистратурата е напреднала учебна програма, която може да бъде завършена за около две години, при условие че студентите вече имат бакалавърска степен в подобна област. Студентите могат да придобият магистърска степен по математика, MSc или MBA в зависимост от настоящите и бъдещите си цели.

Биомедицината, известна още като медицинска биология, е само един от многото клонове на медицинската наука, от които може да избирате. Студентите, изучаващи биомедицина, могат да придобият знания по биология и физиология, като се фокусират върху важни механизми на тялото.

Белгия е известен като сърцето на Европа и в център за мрежи за международно сътрудничество. Както чуждестранните студенти в Белгия ли е оградено от мултикултурна общност.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Биомедицина, Белгия

Hasselt University

Магистър по биомедицински науки се фокусира върху най-съвременна методология, знания, проницателност и академични умения, което позволява на завършилите да разкрият молек ... [+]

В 21 век започва като век на науките молекулни на живот. Откакто 1990, когато учените значително подобрени нашите прозрения в молекулярната основа на жизнените процеси, науките за живота са се развили с невероятна скорост. Различни пробиви, включително картиране на човешкия геном, които водят до бързото развитие на взаимоотношенията между бившата автономни научни дисциплини като генетика, медицина, фармакология, биология, науки за околната среда и.... [-]

Белгия Хаселт Diepenbeek
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски