HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Diepenbeek

Магистърските програми са предназначени за студенти, които вече имат степен „бакалавър“. Макар че те могат да отнемат от една до три години обучение, повечето магистърски програми могат да бъдат завършени за около две години.

Белгия, официално Кралство Белгия, е федерална държава в Западна Европа. Той е един от основателите на Европейския съюз и е домакин на ЕС "и централата, както и тези на няколко други големи международни организации като НАТО.

Diepenbeek е дом на някои от най-добрите висши учебни заведения в Белгия. Hasselt University, който бързо се разраства, може да се намери тук. Други забележителни колежи се похвали също, че са свързани с този град.

Университетите и бизнес училищата в Diepenbeek. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Diepenbeek тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Магистър по Медикобиологични науки

Hasselt University
Магистратура
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус

Магистър по биомедицински науки се фокусира върху най-съвременна методология, знания, проницателност и академични умения, което позволява на завършилите да разкрият молекулярн ...

Научете повече