HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Fremantle

След завършване на бакалавърски програми студентите могат да се запишат за магистратура по избрана дисциплина. Магистърските програми са предназначени да подобрят нивото знания в определена област и да помогнат на студентите да се подготвят за академични и професионални кариери след дипломирането.

Австралия образование е основно отговорност на правителството. Правителството финансира изцяло публичен висше образование, докато той частично финансира частния висше образование.Австралия е на английски говоримия страната, повечето от студентите от страни, чиито английски език е първият език, често обича учат в тази страна

Насладете се на Vibrant богата култура на Fremantle докато изучавате. Отличен начално, средно и висше образование може да се получи тук. Къртин университет и Challenger технологичен институт се намира в този град.

Университетите и бизнес училищата в Fremantle. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Fremantle тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

майстор на упражнения науката

The University of Notre Dame Australia
Магистратура
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус

The магистърска степен по Упражнение науката има за цел да подпомогне учениците да отговорят на националните стандарти за акредитация, необходими за пълно членство в упражнява ...

Научете повече