HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Брум

Магистратурата е напреднала учебна програма, която може да бъде завършена за около две години, при условие че студентите вече имат бакалавърска степен в подобна област. Студентите могат да придобият магистърска степен по математика, MSc или MBA в зависимост от настоящите и бъдещите си цели.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Освен като туристическа и добиват Град, Broome не е забравен по отношение на образованието. Обществото Broome колеж например е широко признат в оформянето на живота на хората в Broome.

Университетите и бизнес училищата в Брум. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Брум тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

майстор на упражнения науката

The University of Notre Dame Australia
Магистратура
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус

The магистърска степен по Упражнение науката има за цел да подпомогне учениците да отговорят на националните стандарти за акредитация, необходими за пълно членство в упражнява ...

Научете повече