HEALTHCARESTUDIES

Find law schools and universities in Швеция offering law degrees

Курсовете са индивидуално предлагани лекции и упражнения, които осигуряват възможности за висше образование в различни области на обучение. Чрез вземани на няколко курсове в една категория студентите могат да придобият сертификат или степен в съответна област на професионален интерес.

Швеция (Sverige) е най-големият от северните страни, с население от около 9,5 милиона. Тя граничи с Норвегия и Финландия и е свързана с Дания чрез мост на Йоресунд (Öresundsbron). Швеция има силна традиция да бъде отворен, но дискретно страната.

Umeå се намира в северната част на Швеция в Västerbotten County. Отнася се за университетски град. Той разполага с над 100 000 жители. Тя има три университета, които се фокусират върху изследвания.

Law schools and universities for law degrees Швеция. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Швеция here.

Резултати Filter

Разбира се, в инфекция, невробиологията и генетика

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Курсове
Септ. 2021
<
Редовно
<
19 седмици
15 Ян. 2021
Английски
Кампус

Отделните курсовете включва лекции, семинари и практически лабораторни упражнения. Immunology обхваща организацията и развитието на имунната система, активирането му при стиму ...

Научете повече