HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Сейнт Кит и Невис

Курсовете са индивидуално предлагани лекции и упражнения, които осигуряват възможности за висше образование в различни области на обучение. Чрез вземани на няколко курсове в една категория студентите могат да придобият сертификат или степен в съответна област на професионален интерес.

Сейнт Китс и Невис са дом на редица висши учебни заведения. Има няколко училища по медицина намира на Сейнт Китс и частни лица могат да пътуват от всички краища на света, за да учат в тези институции.

Университетите и бизнес училищата в Сейнт Кит и Невис. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университети в Сейнт Кит и Невис и тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

предклиничен курс по медицинска наука

International University Of The Health Sciences
Курсове
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Кампус

Предклинична Учебната програма е създадена като подход случай базирани системи от органи на лекарство, което се установява връзките между знания и практика веднага. ...

Научете повече

интегриран клиничната медицина

International University Of The Health Sciences
Курсове
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Кампус

По време на Pre-Клинични студентите медицинската наука Програмни участва в ICM като началото на клиничното им образование, което служи като подготовка за техните клинични рота ...

Научете повече