close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Академичните курсове обикновено продължават с един академичен мандат и се съсредоточават върху конкретен предмет. Хората се обучават по различни причини, включително като лично обогатяване и като стъпка към степен и… Научете повече

Академичните курсове обикновено продължават с един академичен мандат и се съсредоточават върху конкретен предмет. Хората се обучават по различни причини, включително като лично обогатяване и като стъпка към степен или кариера.

Какви са курсовете по нефрология? Тъй като нефрологията е изследване на бъбреците, класовете в тази тема са с теми като диализа, трансплантация, бъбречни заболявания и бъбречна анатомия. Учителите могат да бъдат лекари или други медицински професионалисти, които са работили директно с пациентите, а курсовете могат да се занимават и с отношения между лекар и пациент около общите бъбречни заболявания и симптоми. Някои класове изследват бъбречното здраве на по-молекулно ниво, като изследват как новите изследвания на клетъчния живот и регенерацията могат да помогнат на тези, които са изложени на риск от бъбречна недостатъчност.

Има няколко предимства при провеждането на курсове по нефрология, включително уменията, които много студенти получават. Изследването на нефрологията може да подобри уменията за решаване на проблеми и управление на времето, както и съпричастност. Всички те са необходими, за да работят успешно с пациенти или други професионалисти в тази област.

Разходите за курса варират значително. Някои от тях имат такса, която се основава само на броя единици, докато други прибавят материали или лабораторни такси. Индивидите могат да намерят начини да намалят разходите си, като закупят използвани учебници или търсят финансова помощ.

Студентите по нефрология често продължават да стават педиатрични или възрастни нефролози, хирурзи от трансплантация, медицински сестри по диализа или други практикуващи лекари. Кариерата в медицината обаче не е единствената възможност. Тези с познания за бъбречна функция и заболявания също могат да изберат да преподават в колежи или университети или да работят в изследователски лаборатории, за да насърчават по-нататъшното разбиране и нови терапии. Изкуственият бъбречен инженер е предстояща област от особен интерес поради хилядите пациенти на диализа, които очакват бъбречни трансплантации.

Институциите за висше образование, особено медицинските или сестрински училища, обикновено предлагат курсове по нефрология. Заинтересованите студенти могат да намерят курсове в колежи в общността или, в някои случаи, онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
format_list_bulleted Филтри
Formación Alcalá
Хаен , Испания

Брой часове и кредити: 500 часа и 20 ECTS кредита.

Брой часове и кредити: 500 часа и 20 ECTS кредита. -
Курсове
Задочно
3 - 7 месеца
испански
Онлайн обучение
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук