Filter
Курсове
Тип на обучение: Онлайн обучение Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Курсовете са индивидуално предлагани лекции и упражнения, които осигуряват възможности за висше образование в различни области на обучение. Чрез вземани на няколко курсове в една категория студентите могат да придобият сертификат или степен в съответна област на професионален интерес.

Онлайн обучение се отнася до използването на електронни медии и информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в образованието. С онлайн обучението човек има гъвкавост за достъп до образованието си по всяко време и от всяко място те могат да влизат.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

2 резултата за Медицински хуманитарни науки, Онлайн обучение

Of Course Learning

Арт терапията е просто една творческа форма на терапия. Не е нужно да бъде голям художник; просто трябва въображение и отворен ум! Този подход може да се използва за само ... [+]

Арт терапията е просто една творческа форма на терапия. Не е нужно да бъде голям художник; просто трябва въображение и отворен ум!

Този подход може да се използва за самостоятелно проучване и изцеление болезнени спомени, но и за чисто удоволствие и почивка. В този курс има модули за покриване на всички от тях.

Терапевтична изкуството също може да бъде много мощен инструмент за семейството свързване, което позволява на членовете на семейството, за да общуват и да оценят всеки друг повече.... [-]

Съединени Американски Щати САЩ онлайн Великобритания Великобритания онлайн
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Elevate Health

Никога няма недостиг на въпроса; това е отговора, които са по-трудно да се определи. Например, какъв тип съгласие е подходящ за изследвания biobanking? Когато са рисковет ... [+]

Етика: въведение

Доброволците често са помолени да вземат участие в медицинските изследвания, с цел подобряване на здравето и благополучието на други хора, сега и за в бъдеще. Въпреки това благородно цел, това повдига много етични въпроси.

Как можем да се гарантира, че участниците дават своето искрено информирано съгласие? Какво следва да се предоставя за контрол на групи по време на клинични проучвания? Как можем да се оценят рисковете и ползите от различни изследвания? Как можем да осигурим на научната етика в областта на изследванията? Кога трябва да се провеждат изследвания с уязвими групи от населението, като например децата и хората в страните с ниски и средни доходи? Как трябва да се тълкува сифилис проучване Tuskegee от историческа гледна точка?... [-]

Холандия Холандия онлайн
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
6 седмици
Онлайн обучение
Научете повече на английски