Filter
Курсове
Тип на обучение: Онлайн обучение Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Курсовете се предлагат в брой различни категории и специалности. Някои популярни области на интерес включват езици, авиация, икономика, бизнес проучвания, мениджмънт, изкуство, инженерство и подготовка за изпити и тестове. Такива образователни курсове помагат на студентите да разширят професионалните си умения или да започнат нова кариера или хоби.

Онлайн обучение или електронното обучение е процес, за да научите с помощта на различни видове медии, които доставят текст, аудио, снимки, анимация и видео стрийминг. Тя съществува много за електронно обучение процеси за разпространение на знания и да научат без граници.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Клинична етика, Онлайн обучение

Elevate Health

Никога няма недостиг на въпроса; това е отговора, които са по-трудно да се определи. Например, какъв тип съгласие е подходящ за изследвания biobanking? Когато са рисковет ... [+]

Етика: въведение

Доброволците често са помолени да вземат участие в медицинските изследвания, с цел подобряване на здравето и благополучието на други хора, сега и за в бъдеще. Въпреки това благородно цел, това повдига много етични въпроси.

Как можем да се гарантира, че участниците дават своето искрено информирано съгласие? Какво следва да се предоставя за контрол на групи по време на клинични проучвания? Как можем да се оценят рисковете и ползите от различни изследвания? Как можем да осигурим на научната етика в областта на изследванията? Кога трябва да се провеждат изследвания с уязвими групи от населението, като например децата и хората в страните с ниски и средни доходи? Как трябва да се тълкува сифилис проучване Tuskegee от историческа гледна точка?... [-]

Холандия Холандия онлайн
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
6 седмици
Онлайн обучение
Научете повече на английски