Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Zaragoza

Курсовете се предлагат в брой различни категории и специалности. Някои популярни области на интерес включват езици, авиация, икономика, бизнес проучвания, мениджмънт, изкуство, инженерство и подготовка за изпити и тестове. Такива образователни курсове помагат на студентите да разширят професионалните си умения или да започнат нова кариера или хоби.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Zaragoza град се намира в поречието на река Ебро в провинция Сарагоса, Испания. Той е дом на една от най-старите градове в Испания, Университета на Сарагоса.

Университетите и бизнес училищата в Zaragoza. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Zaragoza тук, и се свържете с тях директно!

2 резултата за Магистратура, Zaragoza, Дистанционно обучение Filter

Заглавие на експерти в областта на формулирането на индивидуализирани лекарства в специални пациенти: педиатрия, палиативна грижа и гериатрия

Universidad San Jorge
Онлайн обучение Редовно обучение 5 месеца Февруари 2020 Испания Zaragoza

Този експертен дял има силен онлайн компонент, но се фокусира по много интерактивен начин, търсейки постоянно участие на учениците и избягване на класическото онлайн обучение със статични и малко методологии за участие. Освен това тя се състои от част от лицето като кулминация на учебния процес.

Заглавие на експерта в формулирането на индивидуализирани наркотици

Universidad San Jorge
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 семестър Ноември 2019 Испания Zaragoza + още 1

Целта на експертния дял в формулирането на индивидуализирани лекарства е да специализира фармацевта и да го превърне в висококвалифициран здравен специалист, с капацитет да отговори на реални клинични ситуации, които са все по-чести в областта на фармакотерапията.