Zdravnoobrazovanie.com

Университети и бизнес училища по цял свят

Курсовете са индивидуално предлагани лекции и упражнения, които осигуряват възможности за висше образование в различни области на обучение. Чрез вземани на няколко курсове в една категория студентите могат да придобият сертификат или степен в съответна област на професионален интерес.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Търсене на най-добри акредитирани университети, колежи и бизнес училища по цял свят. Филтрирайте по държава, спестявайте време, контактирайте университетите директно тук!

55 резултата за Магистратура, Дистанционно обучение Filter

Експерт по оценка на телесни повреди

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Септември 2019 Испания Madrid

Създаване на протоколи и методи за оценка на телесните увреждания; Разработване на експертна техника при различните патологии на оценката на телесните увреждания; Изготвя становища с научна и техническа експертиза

Разбира: теми за напреднали в причинно-следствена изследвания

Elevate Health
Онлайн обучение Задочно обучение 3 седмици Запитване на информация Холандия Netherlands Online

Този онлайн медицински курс ще бъде насочена към две важни теми в причинно-следствена епидемиологични изследвания, а именно объркващ и ефект модификация. Тези теми ще бъдат обсъдени в контекста на двете етиологичен изследвания и наблюдения изследвания намеса. модификация Ефект и смущаващи са трудни концепции, за да разберат и често бъркат. В този курс на теорията, както и практическата страна на тези въпроси ще бъдат обсъдени.

курс на обучение в неонатологията

Unitelma Sapienza
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Италия Rome Испания Spain Online Мексико Mexico Online Австралия Australia Online Съединени Американски Щати USA Online Канада Canada Online + още 11

В този курс лекари и медицински сестри да получат изчерпателна знания на заболявания на недоносени и доносени бебета включително на основната физиологията и управлението. Те също получи клинична компетентност при остра реанимация и всички процедури, изисквани в Неонатологично интензивно звено Care.

Курс за майстор-билкар - CPD

International Open Academy
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 60 дни Отворено кандидатстване Великобритания London + още 1

Хората лекуват болести, умствени и физически, с билки в продължение на хиляди години. Всяко село е имало свой собствен майстор-билкар, специалист, който би се отнасял към хората около тях със знанията си за естествения свят и леченията, които можем да открием в растенията.

Разбира се в грижи за домашните любимци / ветеринар асистент

International Career Institute
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания London

А кариера в грижа за животните или за домашни любимци грижи индустрията привлича хора, с вродена любов за домашни любимци и животни в общи линии. Ако обожавам космати и пухкави и да се грижат за Untamed, може да искате да се помисли за оказване на помощ на ветеринарните лекари.

експерт по хранителни разстройства и затлъстяване

Escuela Europea de Salud
Онлайн обучение Задочно обучение 2 - 6 месеца Септември 2019 Испания Madrid

Обучението ще се проведе изцяло в режим на разстояние, като даде на студента на материала публикуван в книгата формат (IFBN на Министерството на културата, персонализирана книга) и в PDF формат в флаш устройство с таблет или лаптоп (избор) и оценка ще бъде включен платформа, за да отрази ефекта от взаимодействието между учител-ученик / а, които са отразени в ...

Курс за асистент по фармация

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Кампус Онлайн обучение Септември 2019 Испания Madrid

Станете сертифициран специалист, практикувайте в най-добрите компании и работете върху това, което харесвате

Заглавие на експерта в формулирането на индивидуализирани наркотици

Universidad San Jorge
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 семестър Ноември 2019 Испания Zaragoza + още 1

Целта на експертния дял в формулирането на индивидуализирани лекарства е да специализира фармацевта и да го превърне в висококвалифициран здравен специалист, с капацитет да отговори на реални клинични ситуации, които са все по-чести в областта на фармакотерапията.

Course in Nanotechnology and Nanomedicine: Approaches for targeted drug delivery and advanced nanotherapeutics

E-Learning University of Athens
Онлайн обучение 10 седмици Запитване на информация Гърция Athens

Университет експерт в анестезия, седация и реанимация

Formación Alcalá
Онлайн обучение Задочно обучение 3 - 7 месеца Септември 2019 Испания Jaén

Брой часове и кредити: 525 час и 21 ECTS кредити

Обучение за анализ на приложеното поведение за семейства и болногледачи

University of New Brunswick College of Extended Learning
Онлайн обучение Отворено кандидатстване Канада Fredericton

Обучението за анализ на приложното поведение за семействата и болногледачите е подходящо за лица, които се сблъскват с ежедневните изисквания за управление на поведенческите предизвикателства на лица с различна възраст, с интелектуални затруднения, които изпитват аутистичен спектър (ASD) или общите поведенчески предизвикателства.

Курс: Анатомия и физиология (онлайн)

Gateway International College
Онлайн обучение 30 часове Отворено кандидатстване Великобритания London

Курсът обхваща цялата анатомия и физиология, изисквани за национални професионални стандарти от ниво 2 и ниво 3 (NOS) за красота, нокти и холистична терапия.

професионален курс за регистрация експерт на наркотици и регулаторни въпроси

CESIF
Онлайн обучение Задочно обучение 6 месеца Запитване на информация Испания Spain Online

Курса експертно професионално Records и регулаторни въпроси е насочена към студенти и висшисти в областта на здравни науки и Обединените профсъюзи (фармация, химия, биология и т.н.) или студенти, които им квалификация, както и професионалисти наскоро се присъедини към фармацевтичната индустрия се интересуват от придобиване на специализация, който им позволява да изпълнява своята професионална дейност в този сектор.

First Aid at Work Course

Oplex Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания UK Online

Курс за обучение на асоциирани клинични изследователи

CCRP Course
Онлайн обучение Задочно обучение 4 седмици Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Norwood

Курсът обхваща 110 модула, които CRA трябва да познават като гърба на ръката си. Въз основа на вашите цели, установяваме график за часове на обучение в деня си, за да завършите всеки модул. Получите 1-на-1 урока по обучение от известния старши директор на CRA Dr.Kamal след завършване на всеки модул. Курсът препраща към над 80 учебника и литература в обучението на АКР, за да сте сигурни, че имате информация, която дори бъдещите ви колеги и работодатели може да не знаят. Това ще остави трайно впечатление след всяко интервю. Повечето студенти получават заявки за интервю само 1 месец в курса; друга причина, поради която модулите са самообучени.