HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Единбург

Курсовете се предлагат в брой различни категории и специалности. Някои популярни области на интерес включват езици, авиация, икономика, бизнес проучвания, мениджмънт, изкуство, инженерство и подготовка за изпити и тестове. Такива образователни курсове помагат на студентите да разширят професионалните си умения или да започнат нова кариера или хоби.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Шотландия е най-северната част на Великобритания и има над 790 острова. Столицата е Единбург, един от най-големите финансови центрове. Тяхната образователна система винаги е бил отделен от останалата част на Обединеното кралство. Шотландия има 15 университета, някои от които са най-старите в света.

Университетите и бизнес училищата в Единбург. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Единбург тук, и се свържете с тях директно!

2 резултата за Магистратура, Единбург, Дистанционно обучение Filter

COVID-19 Critical Care: Курс за разбиране и приложение - Университетът в Единбург

FutureLearn
Курсове
<
Задочно
<
6 седмици
Английски
Онлайн обучение

Научете принципите и практиката на критичните грижи за лечение и грижи за критично болни пациенти по време на пандемията COVID-19. ...

Научете повече

Подготвителният курс за ОССЕ в Единбургския MRCS - онлайн

Royal College Of Surgeons Of Edinburgh
Курсове
Авг. 2021
Английски
Онлайн обучение

неговият (НОВ) двудневен виртуален курс е насочен към FY2 и по-нови и най-вече към онези, които се подготвят за изпита за Междууниверситетска част Б MRCS. ...

Научете повече