HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Оксфорд

Студентите могат да избират отделни курсове в зависимост от интересите си. Студентите могат да съчетават брой курсове в определена категория и да постигнат конкретна цел, например подобряване на професионални умения, избор на нова кариера или придобиване на сертификат или академична степен.

Справяне с държавните университети е далеч от оптимална опция. Частни училища предоставят много по-добра помощ в опита си дистанционно обучение. Няколко онлайн университет равенства учители и ученици на големи разстояния от всички краища на света. Това значително увеличава разнообразието в класната стая, дистанционно обучение и произвежда предизвикателна разговор между тези от изключително различни общности, региони и далечни култури.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Оксфорд е университетски град, дом на най-стария университет в Англия, което е установено в 1096 или по-рано (точната година не е известна). Друг университет датира от края на 19 век, а има и един ислямски университет и един независим колеж.

Университетите и бизнес училищата в Оксфорд. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Оксфорд тук, и се свържете с тях директно!

1 резултата за Магистратура, Оксфорд, Дистанционно обучение Filter

Когнитивни поведенчески умения за лечение на болки в гърба: Курс за обучение за умения за гърба (BeST) - Университет в Оксфорд

FutureLearn
Курсове
<
Задочно
<
6 седмици
Английски
Онлайн обучение

Научете основан на доказателства, когнитивен поведенчески подход за управление на болки в долната част на гърба с този курс за CPD за здравни специалисти. ...

Научете повече