HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Лийдс

Курсовете се предлагат в брой различни категории и специалности. Някои популярни области на интерес включват езици, авиация, икономика, бизнес проучвания, мениджмънт, изкуство, инженерство и подготовка за изпити и тестове. Такива образователни курсове помагат на студентите да разширят професионалните си умения или да започнат нова кариера или хоби.

Въпреки че ми присъстват дистанционни класове онлайн, няколко университета задръжте започване на няколко места. Можете дори да спрете приема на класове в продължение на много седмици през годината без отнемане и без да се хвърлят си студентски заеми в погасяване. Това е силен аргумент много хора гледат на при записване в дистанционно обучение класове.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Leeds се намира в Западен Йоркшир, с около половин милион граждани. В града има три колежа и три университета с общо 250 000 ученици, които правят половината от населението на града. Той бе избран за най-добър UK University Дестинация от проучване на независимия вестник.

Университетите и бизнес училищата в Лийдс. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Лийдс тук, и се свържете с тях директно!

2 резултата за Магистратура, Лийдс, Дистанционно обучение Filter

Подобряване на здравеопазването чрез курс за клинични изследвания - Университет в Лийдс

FutureLearn
Курсове
<
Задочно
<
4 седмици
Английски
Онлайн обучение

На този безплатен онлайн курс разберете как се откриват, тестват и оценяват медицинските лечения за подобряване на здравеопазването за всички. ...

Научете повече

Едуард Дженър Лидерство за ветеринарни специалисти Част II: Разработване на курс за лидерски основи - Академия за лидерство на NHS

FutureLearn
Курсове
<
Задочно
<
6 седмици
Английски
Онлайн обучение

Засилете разбирането си за ефективни модели и стил на лидерство и станете по-ефективен лидер в работата като ветеринарен лекар. ...

Научете повече